Acest anunt nu este activ

Asistent Relatii Clienti - Software contabilitate primara

Valabil din 03.10.2016 15:16:49
Descriere

Cautam 2 colegi, preferabil studenti la Stiinte Economice, sau proaspat absolventi, dornici de a invata, a se dezvolta, in pozitia de ASISTENT RELATII CLIENTI – SOFTWARE CONTABILITATE PRIMARA, in sistem full time sau part-time, cu program flexibil. Nu cerem experienta, doar dorinta de dezvoltare profesionala si personala!

CERINTE:
- Stiinte Economice, preferabil Contabilitate
- Maghiara sau Engleza
- Dorinta de a invata

AVANTAJE:
- Proaspat absolvent Facultate/Master
- Experienta in relatii cu clientii, abilitati de comunicare.
- Limba maghiara
- Experienta in utilizarea unui soft de contabilitate primara

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI:
- Suport tehnic si informational pentru utilizatorii si partenerii interesati de softul nostru de contabilitate primara, prin email si telefon.
- Realizarea de chestionare privind satisfactia si cerintele clientilor, administrarea bazei de date corespunzatoare.
- Oferirea, pentru clienti interesati, a diferite servicii contra cost, comisionate corespunzator catre colegul care le realizeaza, cum ar fi instalare, punere in functiune, cursuri de utilizare a softului, etc.

OFERTA:
- Salariu fix + Pachet comisionare extrem de motivant!
- Cursuri de specializare performante gratuite!
- Reale si concrete oportunitati de cariera, dezvoltare personala si profesionala!

Descrierea companiei

Unic reprezentant in Romania al companiei Kulcs-Soft Szamitastechnika Nyrt, dezvoltator software de contabilitate si management al firmei lider de piata incontestabil in Ungaria, cu o experienta de 25 de ani si peste 50 000 de parteneri multumiti, Softfactura este in plina expansiune in Romania.
Misiunea noastra este sa sprijinim antreprenorii care se afla la inceput de drum, sau afacerile in plin proces de dezvoltare prin oferirea unor unelte software eficiente si putin costisitoare. Solutiile noastre de soft sunt la indemana oricarei persoane. Le puteti folosi in fiecare mediu de afaceri fara alte implementari suplimentare. Aplicatiile noastre sunt usor de inteles, invatat si folosit.
In anul 2010 Kulcs-Soft intra pe piata internationala. In Romania, Softfactura, reprezentata unic de catre compania noastra, are ca obiectiv sa devina cat mai curand unul dintre liderii de piata in domeniu.
Asteptam CV aici: [email protected]

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play