Trimite unui prieten

Trimite

Lucrator comercial raion textile casa

Valabil din 25.06.2019 16:02:27
Descriere Locuri de munca

Cora Cluj - Cluj-Napoca cauta noi colegi pasionati de comert, care sa lucreze intr-un mediu dinamic, competitiv si plin de provocari.
Cauti un program flexibil, in schimburi si iti place sa lucrezi in echipa ? Atunci esti angajatul de care avem nevoie! Suntem prietenoși, energici si sustinem formarea si ideile fiecarui nou angajat.

Se cere:
Seriozitate, simt de raspundere, flexibilitate
Atitudine orientatã cãtre client

Beneficii:
Bonuri de masa
Abonament la clinica privata
Decontare abonament transport
Mediu de lucru placut si dinamic
Posibilitati de dezvoltare profesionala


Cum aplici la noi? Depune-ti CV-ul in magazinul Cluj – Cluj-Napoca la serviciul clienti, la adresa de e-mail tbalana@cora.ro sau suna la nr. de telefon 0374160395.
Te asteptam sa faci parte din echipa CORA!
Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume existã peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora are in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiasca o cariera, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare!

Prin trimiterea CV-ului tau, iti exprimi consimtamantul liber si informat, ca datele tale personale sa fie prelucrate in scopurile si în conditiile mentionate in Politica de prelucrare a datelor personale privind candidatii in procesele de recrutare si selectie Cora, disponibila pe site-ul Cora si la Serviciul clienti.

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Anunturi recomandate

Mesaj
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!