Acest anunt nu este activ

Agent Vanzare Energie Electrica–partener ENEL (Business si Rezidential)

Valabil din 17.10.2016 15:54:15
Descriere

Candidatul ideal

Cautam colegi seriosi, dinamici, motivati si dornici sa reprezinte in piata operatorul numarul unu in piata energiei electrice din Romania.
- experienta relevanta in vanzari teren, minim 2 ani;
- cunostinte medii in domeniul furnizarii de energie electrica;
- abilitati de comunicare, negociere, responsabilitate si corectitudine;
- orientare spre rezultat;
- permis conducere categoria B(nu este obligatoriu);

*Sunt rugate sa aplice doar persoanele cu experienta necesara si care se incadreaza in cerinte

Descrierea jobului

-Promovarea si vanzarea produselor companiei Enel Energie S.A., respectiv a serviciilor de furnizare energie electrica catre persoane fizice,companii mici si medii
- prospectare piata si identificare oportunitati de obtinere si incheiere de contracte ;
- mentinerea permanenta a legaturii cu clientii contractati pana la semnarea contractului;
- raportarea zilnica a activitatii desfasurate catre managerul direct;

Descrierea companiei

Enel este o companie energetica multinationala, jucand un rol important pe piata de electricitate si gaze naturale din lume, concentrandu-se in special in Europa si America latina. Grupul Enel activeaza in peste 30 de tari de pe patru continente, are o capacitate instalata neta de circa 89 GW, genereaza electricitate si gaz printr-o retea ce acopera circa 1,9 milioane km. Cu cei 61 de milioane de consumatori in toata lumea, Enel detine cea mai mare baza de clienti comparativ cu societatile europene din acest sector si este printre cele mai mari companii de electricitate de pe continent in ceea ce priveste capacitatea instalata si EBITDA raportat.
Prezenta pe piata din Romania inca din 2005, Enel este, in acest moment, cel mai mare investitor privat in domeniul energetic, cu operatiuni in sectorul distributiei si furnizarii de electricitate, dar si al productiei de energie electrica din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajati in Romania si ofera servicii unui numar de 2,7 milioane de clienti, acoperind aproape o treime din piata locala de distributie. Enel continua dezvoltarea unui program de investitii pentru imbunatatirea calitatii serviciilor, modernizarea retelei si implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Judetele vizate : Prahova , Dambovita

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play