Trimite unui prieten

Trimite

Teren Sabareni pt investitie, 6k mp din 19k mp total

20 EUR
Valabil din 26.11.2018 09:59:23
Specificatii
Suprafata terenului 6350,0 m2
Front stradal 64
Alte detalii pret 20e/mp, negociabil.
Descriere Imobiliare

Terenul e compus din 2 parcele ce vor trebui unite si e detinut in co-proprietate cu inca 2 asociati, fiecare cu parte egala. Suprafata totala e de aprox 19.000 mp.
Vand partea mea, aprox 6.350mp,

Am atasat print-screenuri din google-earth cu pozitia exacta. Daca e util, pot oferi fisierul kmz.

Important:
- Nu vand oricui. As vrea sa fie o persoana de treaba, ca sa se potriveasca cu ceilalti 2 asociati. Daca esti in IT, ii cunosti sigur.
- Ceilalti 2 asociati nu vor sa vanda acum. Abia s-au construit casele din planul 1 asa ca valoarea acum incepe sa creasca. Momentul oportun va fi probabil in 4-5 ani, de aceea l-am recomandat ca si investitie.
- sunt 2 parcele ce vor trebui unite si apoi lotizate, cu drum pe mijloc. Asta e planul initial cel putin. FIecare asociat detine cota egala in ambele parcele. Viitorul proprietar va detine 1/3 din ambele parcele.

Alte informatii:
- Pozele din google-earth sunt mai vechi, casele din planul 1 sunt terminate. Viitorului proprietar o sa-i ofer datele de contact ale vecinului care a ridicat casele respective.
- Sunt facute demersurile pt a fi trecut in intravilan la nivel de primarie. Nu stiu care e statusul actual asa ca l-am trecut ca si extravilan.

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!