Trimite unui prieten

Trimite

Teren casa 500 mp-la 40 min. de Pipera si la citeva min. de A1

25 EUR
Valabil din 12.01.2019 13:15:58
Specificatii
Suprafata terenului 500,0 m2
Front stradal 12,17 ml
Numar fronturi 1
Alte detalii pret Negociabil
Descriere emotionala Pe scurt: - teren cu locatie buna: in zona metropolitana a Bucurestiului, la 12 Km de Soseaua de Centura, suficient de departe de stress-ul si de aglomeratia orasului, suficient de aproape de locuri pentru shopping modern-parcuri de retail, hipermarket-uri etc; - teren accesibil pe cai de transport decent intretinute: Sosea Centura si sosea directa Bucuresti-Joita asfaltate; acces direct la A 1 pe sosea betonata; strazi localitate Joita, inclusiv cea de acces la teren, sunt asfaltate; - infrastructura edilitara moderna (CATV, Internet, aductiune apa curenta, gaze) deja existenta.
Descriere Imobiliare

Teren in localitatea Joita (jud. Giurgiu) in partea de Nord-Vest a Bucurestiului, amplasat la 3,5 Km de A 1 si la 12 Km de Soseaua de Centura Bucuresti, de vanzare direct de la proprietari.

Ideal pentru constructie casa: resedinta primara pentru corporatisti care lucreaza "remote" sau cu program flexibil, si care sa sunt adeptii stilului de viata eco; sau resedinta de weekend/vacanta pentru alte categorii demografice/profesionale.

Terenul:
- are front stradal la strada cu doua benzi asfaltata, parte din reteaua de strazi asfaltate a localitatii Joita; strada asfaltata, dupa iesirea din localitate, continua cu o sosea betonata care ajunge in A1 dupa cateva minute de mers cu masina (3,5 Km);
- amplasat in "vatra satului", adica in zona cu case traditionale modernizate, de asemenea case noi construite de-o parte si alta a terenului; deci, terenul nu este amplasat nici "aiurea in camp", nici la sosea cu trafic mare si nici in zona aglomerata;
- are suprafata de circa 500 mp si este liber de constructii;
- frontul stradal este de 12,17 ml, iar adancimea parcelei este de 40,34 ml;
- are toate utilitatile (aductiune apa menajera curenta, nu canalizare, gaze, curent electric, Internet, CATV) "la marginea terenului";
- este liber de sarcini si servituti.

Planul de Urbanism General al localitatii Joita plaseaza terenul in intravilan in sub-zona "locuinte familiale individuale si colective mici cu regim inaltime P+3".

Coeficienti urbanistici avantajosi:

a) POT 40%: se poate edifica o constructie cu amprenta la sol de 500 mp x 40 % = 200 mp maxim, sau mai multe constructii a caror amprenta la sol totala sa nu depaseasca 200 mp (inclusiv optiune construire garaj situat in apropierea portii de intrare in curte, iar casa mai retrasa de la strada, cu gradina etc in fata). Restul de 300 mp de teren se poate amenaja dupa dorinta si gusturi: spatiu verde sau pentru activitati recreative.

b) De asemenea, CUT = 1,6 max. Adica imobilul cu amprenta la sol de 200 mp care urmeaza sa fie construit, poate sa aiba o suprafata totala desfasurata de 500 mp (suprafata parcelei) x 1,6, adica 800 mp maxim.

In Joita se poate ajunge pe 4 drumuri din Bucuresti:
- pe Soseaua de Centura-Dragomiresti Vale-Bacu (pe drum judetean DJ 601 cu doua benzi asfaltat);
- pe Autostrada A1-direct in fata locului de casa (pe drum de tip comunal betonat)
- dinspre Otopeni-Corbeanca-Buftea-Sabareni-Joita
- din Piata Victoriei-Bucurestii Noi-Soseaua Chitila-Sabareni-Joita (pe aici se vine si din Pipera)

Soseaua DJ 601 care leaga Bucuresti de Joita direct, are cate o banda pe fiecare sens si este bine asfaltata si intretinuta. Soseaua porneste inspre Nord-Vest din Soseaua de Centura-partea de Vest, apoi trece prin Dragomiresti, apoi prin Bacu si ajunge in Joita.

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!