Acest anunt nu este activ

5.500mp TEREN-PANORAMIC in BUCOVINA, aproape de VATRA-DORNEI!!

3 EUR
Valabil din 13.12.2016 11:34:19
Descriere

Teren INTRAVILAN, suprafata 5.500mp SAU 11.000mp, INTABULAT, cu toate taxele la zi, situat in comuna Saru-Dornei, sat Neagra-Sarului. La doar 12km de statiunea balneo-climaterica VATRA-DORNEI, la ca. 300m de DRUM ASFALTAT.

Peisajul este unul de vis, cu vedere directa spre piscul montan "12Apostoli" si vedere directa in vale ca. 15km pana la Dorna Arini. Partie de ski in apropiere plus renumitele 3 partii ultra-moderne din Vatra-Dornei la doar 12km! Utilitati: CURENT ELECTRIC DIRECT PE TEREN, posibilitate de apa (fantana) direct de pe teren, respectiv izvor existent deja.
Ideal ptr. casuta/casute vacanta, case de locuit, loc camping, pensiune, hotel, etc…
Intreaga suprafata este impanzita de braduti crescuti natural!

In oraselul montan VATRA-DORNEI aveti posibilitati multiple de facut cumparaturi si de distractie!!! Tin sa mentionez ca in Vatra-Dornei metru patrat de teren construibiul se vinde INCEPAND DE LA 20€/mp, in functie de panoramic!!! Lanturi de magazine alimentare: Kaufland, Unicarm, Penny Market, Piata zilnica. Diferite puncte de vanzare a materialelor de constructii. Zona pietonala. Gara/Autogara. benzinarii, Cluburi, Cazinouri, mai multe hoteluri de lux si ultra-lux, pensiuni la tot pasul, etc... Tot in Vatra-Dornei se afla RENUMITA partie de schi "Veverita" ultra-moderna si cu nocturna pe timp de noapte!!! Este doar una din ce le TREI partii de ski cu grade de dificulatate diferite si nocturne!!! Posibilitati de: River Rafting, alpinism/escaldare, zbor cu parapanta, off-road, enduro, downhill, echitatie, camping, etc...etc.. VATRA-DORNEI este situata DIRECT la Drumul European ce leaga Moldova (incl. Basarabia) de Transilvania, deci aveti o infrastructura ABSOLUT PERFCTA!!! Va rog sa priviti acest filmulet de promovare turistica a regiunii: https://www.youtube.com/watch?v=yNNC94yEuBQ

Zona se afla in proces de dezvoltare cu fonduri europene si are un potential extrem de ridicat. De cativa ani se lucreaza la drumul ce va lega Bucurestiul/Moldova/Muntenia/Oltenia/Dobrogea de comuna Panaci, aflata la doar ca. 7-8km de teren! Tot acolo se afla si izvoarele "Aqua Carpatica", cunoscute ca fiind cele mai curate izvoare din tara. Renumitele izvoare "DORNA" si "BUCOVINA" se imbuteliaza la ca. 20-30km distanta.

DOAR 2,50 €/mp ABSOLUT FIX (ptr. suprafata in intregime)!!

!!ROG SI OFER SERIOZITATE!! LA CERERE MAI POT TRIMITE POZE PE PRIVAT!! , suprafata totala: 5500

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play