Acest anunt nu este activ

Vand teren intravilan Sighisoara

35.000 EUR
Valabil din 23.09.2016 14:00:48
Descriere

Vand teren intravilan Sighisoara.
Reglementari urbanistice:
" Zona pentru industrie si depozitare"
Utilizari admise:- unitatile industriale nepoluante;- unitati de depozitare;- servicii conexe activitatilor industriale;- accese pietonale si carosabile;- perdele de protectie;- retele tehnico-edilitare;- parcaje;statii de intretinere si reparatii auto;- statii de benzina;- comert, alimentatie publica si servicii personale;- locuinte de serviciu pentru personalul care asigura permanenta sau securitatea unitatilor.
Sunt admise utilizari compatibile cu caracteristicile de functionare ale diferitelor tipuri de intreprinderi existente:
- activitati industriale productive si de servicii, desfasurate in constructii industriale pentru intreprinderi mari si mijlocii, distributia si depozitarea bunurilor si materialelor produse;
- activitati productive desfasurate in constructii industriale pentru IMM-uri, destinate productiei, distributiei si depozitarii bunurilor si materialelor, cercetarii industriale si anumitor activitati comerciale care nu necesita suprafete mari de teren. Sunt permise activitatile care nu necesita spatii mari in jurul cladirilor si care nu genereaza emisii poluante.
- servicii pentru zona industriala, transporturi, depozitare comerciala, servicii comerciale legate de transporturi si depozitare - in suprafata maxima de 3000 mp ADC (1500 mp S vanzare);
In cazul in care intreprinderile existente nu permit dezvoltarea activitatilor si /sau este necesara schimbarea destinatiei se cere P.U.Z. (reparcelare / reconfigurare)
Suprafa terenului 824 mp.
Pret avantajos., suprafata totala: 824, Front stradal: 44
Alte caracteristici:

  • Nr. Fronturi: 2
  • Latime drum acces: 44
  • Destinatie: Comercial
  • Alte caracteristici: Acces auto, Oportunitati de investitie, La sosea

Acces:
  • Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport

Utilitati:
  • Utilitati Generale: Apa, Curent trifazic, Canalizare, Gaz

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play