Super teren in Gradinari, diverse locatii, diverse suprafete, dezmembrare la cerere, preturi lejere

2 EUR
Valabil din 16.11.2017 13:49:27
Descriere

Terenuri intravilane, de diverse suprafete, situate langa paduri- rezervatie naturala, langa cele doua rauri (Sabar si Arges) sau intre lacuri. Unele terenuri sunt situate intre doua astfel de forme de relief.Dezmembrez la cerere orice suprafata insa numai suprafetele de peste 500mp sunt construibile conform PUG . Unele terenuri au utilitati , altele au utilitati partiale si altele nu au momentan utilitati fiind zone noi de dezvoltare.
Sunt proprietar direct deci nu platesti intermediari , comisioane ascunse sau TVA.
Iti ofer gratuit proiectul de casa si te ajut in obtinerea vizelor necesare. Am peste 1300 loturi de casa deci detin cel mai mare portofoliu din westul Bucurestiului.Ai de unde alege la preturi omenesti.
In plus toti cei care cumpara de la mine primesc prin act notarial acces gratuit pe restul vietii in zona de agrement Mihai-Voda unde o salba de 8 lacuri te asteapta sa pescuiesti , sa faci baie , sa te plimbi cu barca , sa te dai cu bicicleta , la gratar , sa te plimbe caceii ;-) , sa faci diveing sau scufundari in apnee ....etc
Foloseste site-ul www.pug-puz.ro pentru a avea acces gratuit la informatiile pe care primariile in mod balcanico-dambovitean nu ti le dau.
Pentru mai multe informatii despre mine si proiectele mele poti accesa site-ul www.casa-mihnea.ro si www.harta-veche.ro . Preturi intre 1-7 E / mp in functie de suprafata achizitionata, utilitati , locatie,perspectivele de dezvoltare ale zonei, etc.
Vanzare si cu plata in rate, 5-10 milioane lei/ luna.
[email protected] ;
, suprafata totala: 500, Accept schimburi, suprafata totala: 500, Accept schimburi

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play