Trimite unui prieten

Trimite

Proprietate deosebita 2764mp intravilan cu potential de dezvoltare, Campulung Muscel

39 EUR
Valabil din 19.07.2019 12:42:27
Specificatii
Suprafata terenului 2764,0 m2
Front stradal 7
Destinatie De vacanta,Rezidential
Latime drum acces 7
Alte detalii pret usor negociabil
Descriere emotionala Proprietatea este localizata la 5 minute de centrul orasului Campulung Muscel, intr-o zona foarte buna a orasului, la poalele muntelui Marcus, avand in apropiere principalele puncte de atractie turistice, fiind accesibila din Soseaua Nationala. Proprietatea permite construirea imediata (case de vacante, pensiunie, locatie de team-building).
Amenajare strazi Asfaltate,Mijloace de transport in comun,Pietruite
Utilitati generale Apa,Canalizare,Curent
Alte caracteristici Acces auto,Oportunitati de investitie,Teren inprejmuit
Descriere Imobiliare

Proprietatea se remarca prin localizarea de exceptie si posibilitatile de dezvoltare, fiind singura in aceasta zona cu aceste calitati.

Proprietatea este localizata la 5 minute de centrul orasului Campulung Muscel, intr-o zona foarte buna a orasului, la poalele muntelui Marcus, avand in apropiere principalele puncte de atractie turistice, fiind accesibila din Soseaua Nationala. Proprietatea permite construirea imediata (case de vacante, pensiunie, locatie de team-building).

Proprietatea este compusa dintr-un teren intravilan cu o suprafata de 2764mp, avand accesul din Soseaua Nationala, dintr-o ulita de 6,62m latime; situat mai sus decat Soseaua Nationala, are o priveliste superba, fiind ferit de eventualul zgomot de la sosea. Terenul este inscris cu constructie, deci se poate incepe constructia imediat, fiind foarte potrivit pentru orice fel de constructie.
Se invecineaza cu alte 3 proprietati construite, cu dealul Marcus, padurea Romsilva. Latimea terenului este de 70m.
Apa curenta este pe teren si curentul electric este la poarta. Terenul este imprejmuit cu gard si are cativa pomi fructiferi.

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!