Acest anunt nu este activ

Particular vand la pret exceptional teren zona comerciala centrala Bucur Obor

550 EUR
Valabil din 26.09.2016 16:34:05
Descriere

Vand teren toate facilitatile, zona comerciala centrala Obor, langa cel mai mare mall din tara Veranda, langa Bucur Obor, Piata Obor, Complexul Obor, Kaufland Obor, zona comerciala in plina expansiune si dezvoltare, zona cu multe parcuri si zone verzi, cu toate mijloacele de transport, la numai 10 minute de Km. 0 al tarii, legaturi rapide cu toate cartierele capitalei si cu toate iesirile spre toate directiile din tara, oportunitate unica de construire imobil cu orice destinatie; de la imobil de locuinte tip apartamente cu peste 500 m.p. construiti utili, la sediu comerciant, after school, gradinita, cat si alte sedii de afaceri si firme, la un pret cu totul special pentru facilitatile si oportunitatile oferite; cu mult sub pretul uni m.p. dintr-un apartament de bloc, unde nu ai intimitate, gradina, garaje pentru masini, intr-o zona comerciala centrala in plina expansiune. Supr. este de 200 m.p. deschiderea este de 9 m, iar pretul cu totul derizoriu de numai 550 m.p. negociabil.
Tel. 0735.873.386
, suprafata totala: 200, Front stradal: 9
Alte caracteristici:

  • Nr. Fronturi: 1
  • Latime drum acces: 9
  • Alte detalii pret: Teren scaldat in soare pe tot parcursul zilei; raport pret exceptional in comparatie cu m.p dintr-un apartament de bloc ce ajunge la 1000 Euro/m.p; fara intimitate, fara gradina, fara garaje pentru masini, la 10 minute de Km. 0 al tarii, langa cel mai mare mall din tara Veranda.
  • Descriere emotionala: Un teren care satisface orice persoana. oportunitate pentru o persoana care are fantezie si isi doreste un teren zona comerciala centrala cu toate mijloacele de transport; cu cele mai multe zone verzi si de agrement posibile din Bucuresti.
  • Destinatie: Birouri, Comercial
  • Alte caracteristici: Acces auto, Oportunitati de investitie, Constructie demolabila, La sosea, Teren imprejmuit

Acces:
  • Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Pietruite, Betonate, Mijloace de transport

Utilitati:
  • Utilitati Generale: Apa, Utilitati in zona, Canalizare, Curent

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play