Trimite unui prieten

Trimite

Chilipir : Rate fara dobanda direct proprietar pentru loturi teren in Ansamblul "Sabareni Residence"

12 EUR
Valabil din 17.01.2019 10:01:53
Specificatii
Suprafata terenului 500,0 m2
Front stradal 20.00
Descriere Imobiliare

Oferim loturi de 250 - 1000 mp teren intravilan la pretul special de 12,5 Euro/mp, cu plata in 12 - 24 rate lunare fara dobanda, avans minim 2000 Euro/lot.
Pretul este unul special, fiind deja redus cu 30 % fata de pretul mediu al zonei, care este de 17 Euro/mp.
Pentru plata integrala se aplica o reducere suplimentara de 10 %, pretul unui lot de 500 mp fiind astfel de numai 5600 Euro (!)
Important! Prezenta oferta este valabila pentru NUMAI 2 (doua) loturi, respectiv pentru maxim1000 mp !
Pentru oricare varianta de plata aleasa (integral sau in rate), pretul este final, tranzactia se realizeaza direct cu proprietarul, fara comisioane de intermediere sau TVA.
Loturile care fac obiectul ofertei speciale fac parte din Ansamblul rezidential “Sabareni Residence”. Proiectat pe o suprafata generoasa de 25000 mp. de teren intravilan curti constructii, ansamblul este amplasat pe raza localitatii Sabareni, in zona ce cunoaste cea mai intensa dezvoltare imobiliara, avand in vecinatate doua paduri - padurea Vlasia si padurea de Tei, care asigura un microclimat curat si sanatos precum si un peisaj cu o perspectiva de exceptie.
Accesul din drumul judetean asfaltat se face pe drum amenajat, iar drumul spre Bucuresti se face pe una dintre cele mai accesibile artere de circulatie- DN 7, prevazuta cu 4 benzi de circulatie.
La intrarea in Bucuresti se gasesc importante centre comerciale si de bricolaj – Carrefour, Lidl, Mega Image, Leroy Merlin, JYSK - care acopera practic toate necesitatile de aprovizionare.
Ansamblul dispune de 45 loturi, cu suprafete cuprinse intre 250 -1000 mp, toate avand deschideri generoase la drumul privat al ansamblului; acesta are o latime de 7 m, dispune de alveola pentru intoarcerea masinii si colturi retrase pentru accesul facil al masinilor, fiind deja in curs de amenajare - vezi Planul general al Ansamblului anexat.
Avantaj: toate celelalte loturi ale ansamblului sunt deja vandute, oferind astfel certitudinea dezvoltarii!
Utilitati: alimentarea cu curent electric este facila, fiind asigurata de linia de joasa tensiune (220V) aflata in imediata apropiere a ansamblului. Localitatea dispune de retea de gaze naturale, a carei extindere este perfect posibila pana la amplasamentul ansamblului, marturie fiind alte cateva astfel de extinderi deja realizate in zona. Alimentarea cu apa si colectarea apelor uzate sunt proiectate sa se realizeze individual, pe fiecare gospodarie in parte.
GRATUIT: Asiguram consultanta si asistenta de specialitate - juridica, notariala si cadastrala.
Optional, punem la dispozitie diferite proiecte de case si asiguram constructia acestora la rosu, la gri sau chiar la cheie.
, suprafata totala: 500, Front stradal: 20

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!