Acest anunt nu este activ

Branesti, Ilfov, teren 1538mp

64.800 EUR
Valabil din 10.04.2017 10:03:08
Descriere

Top Asset va propune spre cumparare un teren generos in spatiu, ideal pentru constructia unei case sau vile, in apropierea Capitalei. Avantajul suprem al terenului este amplasarea acestuia intr-o zona cu aer curat, inconjurata pe 3 laturi de padure si de lac.

Terenul intravilan este pozitionat in localitatea Branesti, Judetul Ilfov, la doar 12km de Bucuresti. Comuna Branesti se afla in partea de est a judetului Ilfov, pe malul stang al raului Pasarea. Localitatea este traversata de soseaua nationala DN3, care leaga Bucurestiul de Calarasi. La Branesti, aceasta sosea se intersecteaza cu soseaua judeteana DJ100, care o leaga spre sud de Fundeni (judetul Calarasi) si spre nord-vest de Ganeasa, Afumati (DN2), Stefanestii de Jos, Tunari si Otopeni (unde se termina in DN1). Exista iesire pe Autostrada A2 , fie de pe Soseaua de Centura a Bucurestiului (la 9km distanta), fie prin orasul Fundulea ( la 18km distanta).

Terenul este localizat intre case, vile si institutii de invatamant. Comuna Branesti este una dintre putinele localitati rurale din Europa care are 4 institutii de invaramant preuniversitar superioare (licee si colegii). Pe langa acestea, beneficiati de gradinita, scoala gimnaziala, oficiu postal, Primarie, Politie, Dispensar, restaurant („Casa Veldoni”), marketuri, piata, parc, gara, benzinarii sau diverse magazine.

Terenul are o suprafata de 1538mp, in forma dreptunghiulara, cu urmatoarele dimensiuni: deschidere la drum asfaltat (cu trotuar si utilitati) de 14ml si o lungime de 76ml. Pe acest teren au fost ridicate o constructie din lemn, parter, in suprafata de 41mp si un gard (dotat cu o poarta mobila pentru masini) care inconjoara tot terenul. Constructia are o camera de zi, o bucatarie, un grup sanitar si o terasa. Acolo beneficiati de urmatoarele utilitati: curent electric, fosa septica cu mai multe compartimente si apa curenta furnizata de un put cu hidrofor. In curte exista un solar functional de legume, cativa pomi fructiferi, o gradina si o zona special amenajata pentru pasari domestice. Toate utilitatile necesare sunt la poarta: retea locala de apa, gaze, canalizare.
Vecinii sunt linistiti si cumsecade.

Zilnic exista curse de autocare, microbuze si trenuri de la Branesti spre Bucuresti, unde durata unei curse este de aproximativ jumatate de ora.
Pozitia terenului are multe avantaje, va puteti bucura in voie de natura, liniste, aer curat, iar dinamismul din Capitala se afla la doar 20-30 minute distanta.

Pentru detalii suplimentare si stabilirea unei vizionari, va rugam sa ne contactati telefonic., suprafata totala: 1538, Front stradal: 14
Alte caracteristici:

  • Destinatie: De vacanta, Rezidential
  • Nr. Fronturi: 1
  • Alte caracteristici: Acces auto, La sosea, Teren imprejmuit

Acces:
  • Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport

Utilitati:
  • Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, Utilitati in zona

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Apple Google Store iTunes Google Play