Acest anunt nu este activ

4.000mp TEREN in BUCOVINA, aproape de VATRA-DORNEI, cu PRIVELISTE DEOSEBITA!!

3 EUR
Valabil din 18.07.2017 11:13:50
Descriere

!!! Rog CONTACT DOAR PRIN MAIL !!!

Teren INTRAVILAN, suprafata 7.982mp SAU JUMATATE DE SUPRAFATA, INTABULAT, cu toate taxele la zi, situat in comuna Saru-Dornei, sat Neagra-Sarului. La doar 12km de statiunea balneo-climaterica VATRA-DORNEI, la 400m de la DJ ASFALTAT in directia Gura Haitii.
PLATOU MONTAN cu peisaj deosebit!
!!! DESCHIDERE DIRECTA 90m LA DRUM COMUNAL l!!
Vedere DIRECTA spre masivul CALIMANI, partie de ski in apropiere. Utilitati: CURENT ELECTRIC LA 20M, practic peste drumuletul comunal, posibilitate de apa (fantana) direct de pe teren.
Ideal ptr. casuta/casute vacanta, case de locuit, loc camping, pensiune, hotel, dezvoltare afacere bazine piscicole cu Pastravi, etc…ORIENTARE SUD CU SOARE FRONTAL TOATA ZIUA!

In oraselul montan VATRA-DORNEI aveti posibilitati multiple de facut cumparaturi si de distractie!!! Tin sa mentionez ca in Vatra-Dornei metru patrat de teren construibiul se vinde INCEPAND DE LA 20€/mp, in functie de panoramic!!! Lanturi de magazine alimentare: Kaufland, Unicarm, Penny Market, Piata zilnica. Diferite puncte de vanzare a materialelor de constructii. Zona pietonala. Gara/Autogara. benzinarii, Cluburi, Cazinouri, mai multe hoteluri de lux si ultra-lux, pensiuni la tot pasul, etc... Tot in Vatra-Dornei se afla RENUMITA partie de schi "Veverita" ultra-moderna si cu nocturna pe timp de noapte!!! Este doar una din ce le TREI partii de ski cu grade de dificulatate diferite si nocturne!!! Posibilitati de: River Rafting, alpinism/escaldare, zbor cu parapanta, off-road, enduro, downhill, echitatie, camping, etc...etc.. VATRA-DORNEI este situata DIRECT la Drumul European ce leaga Moldova (incl. Basarabia) de Transilvania, deci aveti o infrastructura ABSOLUT PERFCTA!!! Va rog sa priviti acest filmulet de promovare turistica a regiunii: https://www.youtube.com/watch?v=yNNC94yEuBQ

Zona se afla in proces de dezvoltare cu fonduri europene si are un potential extrem de ridicat. De cativa ani se lucreaza la drumul ce va lega Bucurestiul/Moldova/Muntenia/Oltenia/Dobrogea de comuna Panaci, aflata la doar ca. 7-8km de teren! Tot acolo se afla si izvoarele "Aqua Carpatica", cunoscute ca fiind cele mai curate izvoare din tara. Renumitele izvoare "DORNA" si "BUCOVINA" se imbuteliaza la ca. 20-30km distanta.

DOAR 3,00 €/mp ABSOLUT FIX ptr. suprafata intreaga SAU 3,50 €/mp ABSOLUT FIX ptr. jumatate din suprafata!!

ROG SI OFER SERIOZITATE!!! LA CERERE MAI POT TRIMITE POZE PE PRIVAT!!!, suprafata totala: 7982, Front stradal: 90

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play