Acest anunt nu este activ

3000 mp teren intravilan zona Cicoarei-Tigarete, str. Er. Ungureanu

70 EUR
Valabil din 03.10.2016 14:36:44
Descriere

Teren fara denivelari si fara risc de inundatiii, situat intre 2 strazi, la 250 m de cartierul Dacia-Tigarete, la 3 km de centru, padurea de salcami este la 100 m.
Ca facilitati: curent electric, conducta de apa potabila, catv, salubritate, drum pietruit.
Zona este apropiata de centru, neingramadita de constructii, indiguita, permite atat activitate industriala, economica cat si constructii locuibile.
Este situat in dreptul puntii pietonale peste Bahlui de la Bicaz - Dacia, la aproximativ 200 m de aceasta, pe partea dreapta a strazii, Er. Ungureanu, cand esti cu fata la padure, la 10 m de prima casa. Front stradal 34m.
In aceasta zona s-au executat strandul municipal si spitalul Arcadia. Urmeaza sa se execute multe investitii de catre primarie si firme private, intre care multe locuinte si soseaua de centura a Iasului, cu breteaua care va lega cartierul Dacia prin pasajul suprateran Octav Bancila catre centru. Este un pret bun.
Aici in urmatorii ani odata cu realizarea, celor 3 poduri auto si pietonale peste Bahlui, realizate in Cartierele Dacia (2) si Alexandru (1), pretul va creste simtitor.
http://curierul-iasi.ro/noi-poduri-peste-bahlui-18247
Nu fac schimburi si vand fara sa fractionez, intreaga bucata
Rog, nu ma deranjati inutil. Multumesc!, suprafata totala: 3000, Front stradal: 34
Acces:

  • Amenajare strazi: Iluminat stradal, Pietruite

Alte caracteristici:
  • Alte caracteristici: Acces auto, La sosea, Oportunitati de investitie

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play