2500 mp TEREN INTRAVILAN Ghimpati, vecin cu DN6 si E70, 23989 Euro/teren

24.999 EUR
Valabil din 27.06.2017 16:25:37
Descriere

Vand teren intravilan, AMORTIZABIL IN MAXIM un ANI, DIN AJUTOARELE ANUALE DATE DE STAT A CATE 3000 EURO/2 SERE A CATE 1000 PM FIECARE SERA in trei exercitii financiare, plus 40000 Euro Start-Up Plus, finantate prin Programul Operational Capital Uman (POCU) 2014-2020,.
Terenul este situat la al treilea stalp de electricitate, de la pepinierea franceza spre Ghimpati, conform pozelor atasate, cu deschiderea de 16 m, pentru casa sau firma, in Ghimpati, cu electricitate, vezi harta de localizare satelit!, exacta, VECIN cu drumul european E 70, pentru cei care vor sa faca investie profitabila, amortizabila-n termen scurt, si profit maxim.inca din primul an de activitate,
Productia serelor, flori, legume, se vinde de la poarta unde masinile pot opri in parcarea privata.
Ideal, pentru camp fotovoltaic, punct de colectare legume, fructe, plante medicinale sau camping cu casute, corturi, statie de incarat GPL si/sau statie pentru incarcare automobile electrice, gratar, bauturi, vanzare flori taiate sau in ghivece, legume.
Pretul terenului 23989 Euro/teren.
Pozitia terenului are marele avantaj, ca poti pune panourile publicitare-n curte, sa ai cea mai eftina si pertinenta reclama. Cea mai atractiva si eficienta reclama, este fumul de mici, ce aduce instantatneu ploaia-n gura si usuca gatul la vederea unui dozator de bere.
Panourile pot fi vazute de mii de soferi si calatori, ziua si noaptea. In zona. Cei din masini n-au undea manca o friptura, un mic, o ciorbita, un peste la gratar, un nes, o cafea, o racoritoare cumpara un pachet de tigari sau calatorii chiar o bere rece. Cine cumpara terenul are unde oferi toate acestea si mai ales cui.
Marfa sau/si servicii sa aveti de vanzare, ca cererea este maxima si oferta minima sau chiar inexistenta-n zona. Practic fara concurenta.
Cumparatorul poate cumpara material genetic pentru suma de 200 euro, de la mine material genetic pentru o productie anuala de minim 50000 Euro/2000 mp/pe achitandu-mi un comision de 5% din valoarea productiei daca aceasta depaseste 50000 de Euro, pe timp de 9 ani. Daca are o solutie mai buna-i urez, sa se bucure de banii castigati!
Castigatori sunt cei, a carui dorinta de a castiga-i mai mare, decat teama de a pierde.
Productia anuala a terenului este profit brut..
Dumnezeu ne da dar nu ne baga si-n traista.
, suprafata totala: 2500, Front stradal: 16, Accept schimburi, Licitatie / executare
Utilitati:

  • Utilitati Generale: Curent trifazic, Curent

Acces:
  • Amenajare strazi: Asfaltate

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play