2500 mp TEREN INTRAVILAN Ghimpati, vecin cu DN6 si E70, mai putin de, 7 €/mp

15.500 EUR
Valabil din 21.11.2017 13:30:28
Descriere

Vand teren intravilan, vecin cu DN6 si E70, la mai putin de 7 €/mp.
Terenul este situat la al treilea stalp de electricitate, de la pepinierea franceza spre Ghimpati, conform pozelor atasatetate, cu deschiderea de 16 m, pentru casa sau firma, in Ghimpati, cu electricitate, vezi harta de localizare satelit, exacta, pentru cei care vor sa faca investie profitabila, amortizabila-n termen scurt, si profit maxim.inca din primul an de activitate,
Ideal, pentru camp fotovoltaic conectat la reteaua nationala de electricitate, de medie putere ON GRID, punct de colectare legume, fructe, plante medicinale, peste proaspat pentru gratar si comercializarein stare proaspata, gratar bauturi, vanzare flori taiate sau in ghivece, legume.
Pretul terenului 15500 Euro/teren.
Pozitia terenului are marele avantaj, ca poti pune panourile publicitare-n curte, sa ai cea mai eftina si pertinenta reclama. Cea mai atractiva si eficienta reclama.
Panourile pot fi vazute de mii de soferi si calatori, ziua si noaptea. iar dupa cateva saptamani parcarea de la poarta va atrage atentia ca merita sa opreasca sa cumpere ce au nevie. Cei din masini n-au undea manca o friptura, un mic, o ciorbita, un peste la gratar, un nes, o cafea, o racoritoare cumpara un pachet de tigari sau calatorii chiar o bere rece. Cine cumpara terenul are unde oferi toate acestea si mai ales cui.
Marfa sau/si servicii sa aveti de vanzare, ca cererea este maxima si oferta minima sau chiar inexistenta-n zona. Practic fara concurenta. , suprafata totala: 2500, Front stradal: 16
Utilitati:

  • Utilitati Generale: Curent trifazic, Curent

Alte caracteristici:
  • Latime drum acces: 16
  • Descriere emotionala: In banca banii scad, in imobile banii se multiplica.
    Milionari sunt cei cu imobile,
  • Alte caracteristici: Acces auto, La sosea, Oportunitati de investitie

Acces:
  • Amenajare strazi: Asfaltate

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play