Trimite unui prieten

Trimite

JD AGRO COCORA Cumpara TEREN ARABIL EXTRAVILAN in Judetul Ialomita

5 000 EUR
Valabil din 13.03.2019 14:10:40
Specificatii
Accept schimburi da
Suprafata terenului 100000,0 m2
Front stradal 100000.00
Cod de identificare 1
Descriere Imobiliare

JD Agro Cocora
Agro Cocora detine o ferma moderna cu cladiri noi, utilaje agricole performante si cultiva o suprafata de 10.200 de hectare de teren, unul dintre cele mai fertile soluri din Europa. Ferma este situata in partea de sud-est a Romaniei, in apropierea satului Cocora.
JD Agro Cocora este localizata in inima Campiei Baraganului, zona ce se invecineaza la sud si la est de cel mai mare fluviu din Europa, Dunarea. Aceasta regiune se caracterizeaza prin suprafata mare de teren cu pamant negru si bogat in humus in adancime, avand un procent mare de material organic, extrem de potrivit pentru productia de cereale.
Societatea este detinuta de compania mama, Romania Farm Invest A/S, al carei obiect principal de activitate este dezvoltarea filialei.


Asadar Societatea noastra in vederea extinderii cumpara teren arabil extravilan pe raza Judetului Ialomita in localitatile: Cocora, Reviga, Balaciu, Tandarei, Cazanesti, Sfantu Gheorghe, Gheorghe Doja, Milosesti, Munteni Buzau, Ciochina.


De asememnea scietatea noastra at fi interesata de achizitionarea de terenuri arabile extravilane ce au suprafete ce depasesc 200 ha si in alte localitati din Judetul Ialomita si Calarasi, precum si de preluarea acestora in arenda.

JD Agro Cocora are propriul departament juridic specializat si cu multa experienta in aspectele legate de practicarea agriculturii in Romania. Avocatii nostri vor fi incantati sa vorbeasca cu dumneavoastra si sa va sfatuiasca in aspecte legate de arendarea terenului dumneavoastra.

Departamentul juridic va poate ajuta in solutionarea situatiilor legate de angajamente anterioare sau in rezilierea contractelor de arendare existente, in cazul in care va doriti acest lucru.
Obiectivul nostru principal este sa facem tot procesul cat mai comod pentru dumneavoastra. Asa ca nu ezitati sa ne contactati – suntem incantati sa va ajutam in orice fel.

Dasoveanu Constantin
JD Agro Cocora
E-mail: cd@jd.dk
Telefon mobil:
0728957809
http://agrococora.ro/, suprafata totala: 100000, Front stradal: 100000, Accept schimburi

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!