Trimite unui prieten

Trimite

Teren Piatra Craiului 16 ha pt. sat de vacanta, pensiune, cabane.

140 000 EUR
Valabil din 24.07.2019 04:25:14
Descriere Imobiliare

De vânzare Teren extravilan cu posibilitate de trecere în intravilan, situat pe teritoriul administrativ al localităţii Negreni, jud. Cluj, coordonate GPS 46.990038 22.705496, la o altitudine de 835m. Terenul are o suprafaţă totală de 160.000 m2 din care 23.338 m2 pădure în fond forestier. Restul terenului este compus din fâneţe, teren agricol şi păşune. Terenul este compact delimitat de drum în partea de jos şi în sus se poate îngrădi.
Comuna Negreni a introdus zona prin propunerea P.U.G. ca zonă turistică de interes local.
Terenul are deschidere spre sud, are o pantă mică. Drum de acces pietruit şi asfaltat, practicabil cu maşină tot anul. Distanța de la E60 este de 4,6 km. Are trei izvoare cu apă, care nu seacă nici vara. Terenul este traversat de o linie de joasă tensiune, care asigură alimentarea cu energie electrică şi a caselor din jur.
A fost folosit numai pentru păşunat şi cosit. Se poate dovedi că pe toată suprafaţa terenului nu au fost folosite niciodată îngrăşăminte agricole. Panoramă deosebită deasupra văii Crişului repede. Pe teren este un saivan de oi. Aer curat, nepoluat, ideal pentru un stil de viaţă ecologic.
Terenul este ideal pentru diferite forme de sate de vacanţă, tabără de copii, sat ecologic, sat de retragere, pensiune, cabane, culturi.
Este la jumătatea distanţei dintre Oradea şi Cluj, la 70 km de la graniţa cu Ungaria prin Vama Borş.
Avem proiect 3D pentru un sat de vacanţă cu 100 de case construite numai din cărămidă de pământ, buşteni, lemn şi case de tip Hobbit cu un centru SPA, bazin acoperit, loc de agrement, căsuţe pentru închiriere, Motel, Restaurant, piste biciclete, loc de joacă copii.
Preţ 140.000 €.
REMAX Family.
Comision 0 la cumpărare.

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Ovidiu Ciotea

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!