Acest anunt nu este activ

Vanzare cabinet stomatologic la cheie

110.000 EUR
Valabil din 03.10.2016 15:26:14
Descriere

Cabinet stomatologic conform ultimelor norme legislative.

Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna, cu vad mare, in cartierul Manastur pe str. Primaverii Nr. 6 si a fost renovat complet cu finisaje de calitate, toate usile schimbate, balconul complet refacut cu termopan.

Cabinetul are intrare prin casa scarii la parter si separat prin spatele blocului, dispune de sistem de alarma cu dispecer legat la Complet Security, vine complet utilat cu 2 unituri noi Bluetech AM 2000 LC cu furtunele pe jos-2016 de culoare galbena, 2 compresoare Bluetech de 30l pentru fiecare scaun individual, tarkett de trafic greu culoare fistic, 8 chiuvete, Tauclave 3000 de 17l, mobilier la comanda special conceput pentru cabinet, centrala termica Ariston, instalatia de apa complet schimbata cu calorifere de aluminiu si instalatia electrica schimbata pe cupru.

Cabinetul este compartimentat astfel: 1 sala de tratament de 15 mp cu un unit Bluetech, 2 chiuvete, birou si mobilier, 1 sala tratament de 9.8 mp cu 1 unit Bluetech, 2 chiuvete, birou si mobilier, o sala de asteptare cu o suprafata de 15 mp cu TV si 6 scaune noi, o baie pacienti, o baie personal, vestiar, sterilizare de 6 mp cu autoclav, 2 compresoare Bluetech, chiuveta si mobilier, boxa pentru deseuri periculoase si spatiu depozitare produse curatenie unde se afla si centrala termica., Incalzire: Gaz, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, suprafata utila: 52, suprafata totala: 52, anul constructiei: 1977

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play