PF - de vanzare SAD spatiu comercial Gh. Lazar.

140.000 EUR
Valabil din 19.09.2017 18:15:22
Descriere

De vanzare SAD spatiu comercial cu suprafata de 105 mp utili situat la parterul unui bloc de pe strada Gheorghe Lazar avand posibilitatea de configurare interioara.Accesul este prin spate la nr 42.
Sunt 5 incapari in clipa de fata si astfel spatiul se preteaza inclusiv pentru cabinete medicale, clinica dentara , firme cu nevoie de spatiu aproape de central orasului. talatia interioara este astfel gandita ca vara un chiller poate raci toate incaperile prin venticonvectoare si iarna incalzirea se realizeaza pe acelasi circuit prin central termica. Exista instalatie de ventilatie in tavan pentru aerul viciat marca Vortice si aditional ventiloconvectoare Galetti legate la o central termica Biasi.
Spatiul este conectat la EON gaz, ENEL , apa , canalizare . Spatiul a fost renovat in totalitate inclusiv peretii interior de structura, pereti rigips Saint Gobain din structura cu izolare fonica , sisteme si materiale tip Weber si vopsea SanMarco .Absolut totul este izolat inclusiv cu vata minerala si tevile sunt invelite in sistem de vata mineral cu aluminiu Isover.
La baie s-au folosit materiale si faianta Ceramiche Mariner, baterie Grohe , sistem de scurgere Wirquin , vase Cersanit ,boiler Ariston etc
Instalatia electrica este noua integral lucrata si asamblata cu materiale si intrerupatoare Gewiss. S-a montat cablaj structurat pentru internet si telefonie in fiecare incapere inclusiv cablaj pentru 2 camere de supraveghere exterioare.Este montat un rack in interior unde toate aceste cablaje sunt aduse pentru ca spatiul sa fie cat mai ergonomic. Exista si un sistem de alarma DSC .
In spatiul tehnic unde este montata centrala termica Biasi pe gazsi este posibil a se amenaja o chicineta , exista montata o chiuveta si este loc si pt un mic vestiar.
Zona este super populata, exista parcare publica mare chiar in fata spatiului cat si in zona. , numar camere: 5, suprafata utila: 105
Utilitati:

  • Utilitati Generale: Apa, Caldura, Curent, Canalizare, Gaz

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play