Trimite unui prieten

Trimite

Acest anunt nu mai este activ pe site!

Stație distribuție carburanți și motel - sat Remus, Conuma Frățești, DN5 KM.5+705, Județul Giurgiu

148 982 EUR
Valabil din 16.01.2019 08:48:04
Specificatii
Suprafata terenului 16125
Suprafata utila 516
Suprafata construita 168
Numar camere 20
Anul constructiei 2005
Stadiul constructiei Finalizat
Incalzire Centrala proprie
Numar nivele 2
Cod de identificare 59175
Descriere

Numar pompe: 6

Proprietatea este situată în partea nordică, la intrarea în satul Remus, județul Giurgiu şi este compusă dintr-un teren extravilan de 16.125 mp conform documentelor și 16.300 mp conform măsurătorilor (CF 31212, nr.cad.28;28/S-C1, 28/S-C2, 28/S-C3), construcțiile C1 cu regim de înălțime S+P+2E, C2 depozit carburanți, C3 copertină stație carburanți și bunuri mobile. Din suprafața totală de teren, 6.891 mp au categoria curți construcții și 9.234 mp arabil.

Din punct de vedere urbanistic, zona este mixtă comercială și industrială. Accesul se face direct din DN5, stradă asfaltată cu două benzi pe sens. Zona din apropierea proprietății nu este deservită de transport public.

Terenul este regulat, are formă dreptunghiulară și o deschidere de 61,80 ml la DN5. Terenul este împrejmuit cu gard din plasă de sârmă și prevăzut cu platformă betonată, având următoarele vecinătăți: la Nord și Sud proprietate privată, la Est DN5, iar la Vest drum de exploatare 64,25 mp.

Stația de distribuție carburanți și copertina au fost construite în 2005.

Construcția C1 are funcțiunea de hotel-restaurant, cabină stație distribuție carburanți, are regim de înălțime S+P+2E, suprafață desfășurată de 516,74 mp și suprafață construită la sol de 168,02 mp. Clădirea are structură din beton armat cu închidere din zidărie. Etajul 2 are structură metalică. Acoperișul este de tip șarpantă din lemn cu învelitoare din tablă. Finisajele interioare sunt medii și diferă în funcție de etaj, astfel:

- la subsol: pardoseală din beton, pereți acoperiți cu vopsea lavabilă;
- la parter: pardoseală placată cu gresie, mochetă în zona birourilor, pereți acoperiți cu vopsea lavabilă, cu excepția băilor unde sunt placați cu faianță, tavan casetat;
- la etajul 1: pardoseală placată cu gresie, pereți acoperiți cu vopsea lavabilă, cu excepția băilor unde sunt placați cu faianță, tavan casetat;
- la etajul 2: pardoseală acoperită cu mochetă, pereți acoperiți cu vopsea lavabilă, cu excepția băilor unde sunt placați cu faianță, tavan casetat; la acest etaj sunt amenajate 5 unități de cazare dotate cu aer condiționat.

Tâmplăria interioară este din lemn și PVC, iar tâmplăria exterioară din PVN cu geam termoizolant. Încălzirea se realizează cu ajutorul caloriferelor conectate la centrală termică proprie.

Construcția C2 are funcțiunea de copertină pompe distribuție carburanți, regim de înălțime P și o suprafață desfășurată de 285 mp. Construcția are structură metalică. Stâlpii metalici sunt realizați din profile laminate, granduite și vopsite și sunt fixați cu fundații izolate. La partea superioară sunt montate ferme metalice cu zăbrele, ce susțin prin intermediul panelelor, acoperișul din panouri izopan.

Construcția C3 are funcțiunea de rezervoare subterane carburanți, regim de înălțime S și o suprafață construită de 50 mp.

Proprietatea dispune de electricitate, apă (puț forat), canalizare (fosă vidanjabilă).

Anunturi recomandate

Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!