vila en delta la sulina

110.000 EUR
Valabil din 14.11.2017 09:34:54
Descriere

Casa spatioasa ,la parter se afla o bucatarie spatioasa utilata dotata si cu aer conditionat cu vedere in gradina ,langa bucatarie se afla si o debara spatioasa cu destul loc de depozitare ,la intrare aveti o camera unde puteti servii masa impreuna cu invitatii ,apoi urmeaza o incapere care poate fi transformata intr-un birou,urmeaza sufrageria spatioasa impartita in doua ,de asemenea dotata si cu aer conditionat ,la parter se afla cele doua bai utilate dintre care una dotata cu un dus ,la parter mai puteti gasi inca o camera din care se poate face o baie foarte spatioasa .
Apoi urmeaza etaju superior ,la etaj se afla 4 dormitoare mari,dintre care 3 sunt master bedroom dotate cu aer conditionat,una dintre cele 3 camere principale e cu vedere la curte ,iar al 4-lea dormitor poate fi folosit pentru musafiri ,la etaj se mai afla si bineinteles baia.
Apoi in spatele casei se afla si curtea unde exista antena parabolica de 2 metrii si o mica bucatarie de vara si o mica debara unde puteti lasa uneltele de gradina etc.
Iar in final ,mai exista si garajul unde poate incapea foarte usor o masina si chiar mai mult.Garajul poate fi accesat din bucatarie.

Pentru mai multe detalii ,va rog sunati.
, numar etaj: 2, numar camere: 8, numar bai: 2, suprafata utila: 180, suprafata totala: 600, suprafata construita: 180, anul constructiei: 2005

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play