Acest anunt nu este activ

Vilă Dumbrăvița!!

107.000 EUR
Valabil din 19.10.2016 09:49:49
Descriere

Ne deschidem portile si va invitam sa faceti cunostinta cu un stil de viata modern, de bun gust, confortabil si cel mai important Avantajos oferind spre vanzare o Vila de CALITATE superioara, in suprafata utila de 118 mp + teresa + Pod. Teren este in suprafata de 330 mp.

Casa are o arhitectura Moderna Mediteraneana, este construita din materiale de Calitate Superioara, caramida pe fundatie solida cu izolatie exterioara. Tamplarie Rehau cu 2 nuante, 3 sticle, 6 camere, 4 anotimpuri, - Incalzire in pardosea, - instalatie pe cupru, - izolatie etaj cu vata bazaltica si folie aluminiu, piatra decorativa, pervaze din marmura, etc...
Proiectul este gandit de specialisti, sunt luate in considerare variabile diverse precum orientarea, directia vantului, vecinatatile si incorporate casei.

Vila este compartimentata astfel:
Parter: Living, bucatarie, baie, spatii de depozitare, hol, terasa

Etaj: 3 dormitoare, baie, terasa mare circulara cu iesire din toare dormitoarele

Utilitati - apa, curent, gaz, canalizare, strada asfaltata, iluminat stradal.

Casa este situata in zona rezidentiala Dumbravita, zona linistita, la aproximativ 800 m de Parc, restaurante, strada Principala cu mijloace de transport in comun.

Pret la Alb - 107 000 Euro, incalzire: Centrala proprie, numar etaj: 2, numar camere: 4, numar loc de parcare: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 118, suprafata totala: 300, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play