Acest anunt nu este activ

Vila Cumpana - Centru

76.000 EUR
Valabil din 18.03.2017 15:12:25
Descriere

Vanzare Vila P+1 in Comuna Cumpana , Constanta. Imobilul este situat intr-o zona civilizata si linistita, in centrul comunei , in imediata apropiere de principalele institutii ale acesteia : primaria, politia, scoala, liceu, caminul cultural si parcul acestuia. Vila se compune din 300 mp de teren, dintre care 180 fiind construiti.

Compartimentarea interioara este astfel : Parter : living, hol intrare, bucatarie, casa scarii.
Etajul : impartit in 4 dormitoare si balconul . (+pod)
Curtea : exista posibilitatea parcarii autoturismului, baie , hol exterior , doua intrari in casa : una secundara prin living sau una principala prin holul de intrare.
De asemenea legata de bucatarie se afla o constructie noua a unei camere ideala pentru extinderea bucatariei sau pentru o camara de depozitare.

Construita in 2007 , vila este una moderna , ideala pentru o familie numeroasa . Constructia acesteia este din bca de sus pana jos , inclusiv mansarda cu placa turnata intre parter si etaj , izolata termic exterior cu izolatie de 15 cm, dotata termica prin condesatie pe gaz, porti fier forjat , gard vecini din bca , holul exterior beneficiaza de ferestre de lumina din nevada , gresie, faianta, tamplarie termopan, parchet.
Pentru un maxim de confort, proprietatea este racordata la toate utilitatile : apa, curent, canalizare, gaze , aer conditionat.

De asemenea , avand in vedere ca in trecut , in interiorul livingului a avut succes un magazin alimentar , vila are potential in deschiderea unei afaceri fiind amplasata in centrul comunei .
Ramane la alegerea cumparatorului daca doreste vila mobilata sau nemobilata.

Pentru mai multe detalii , negocieri , contactati-ne telefonic !
, numar etaj: 1, numar camere: 5, numar bai: 2, suprafata utila: 180, suprafata totala: 300, anul constructiei: 2007
Utilitati:

  • Utilitati Generale: Apa, Gaz, Curent, Canalizare
  • Sistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprie
  • Climatizare: Aer conditionat
  • Acces internet: Cablu, Wireless, Fibra optica

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play