Acest anunt nu este activ

Vila Ciorogarla Ilfov

112.000 EUR
Valabil din 09.10.2016 23:11:41
Descriere

Particular ofer spre vanzare imobil situat in apropierea Capitalei in Ciorogarla la 6 min de Carrefour Militari
Vila este construita in anul 2012 cu amprenta la sol 157mp avand Garsoniera cu intrare separata si camera tehnica, amenajata la cheie cu materiale de cea mai buna calitate.
-gresie , faianta import Italia si Spania
-parchet triplu stratificat provenienta Hornbach nuanta nuc si alb
-geamuri termopan Rehau 5 camere cu geam tripan dual protection culoarea stejar auriu
-usa intrare este din lemn de stejar masiv de provenienta Hornbach
-cabina de dus, cada cu hidromasaj , wc, bideu Piastrelle
-robineti baterii provenienta Italia
-Instalatia termica este realizata din cupru de cea mai buna calitate , neexistand tevi sau cabluri aparente , cu distribuitoare de caldura la fiecare etaj cu calorifere Ferolli si centrala Bosh cu gazeificare.
-instalatia electrica Gewiss import Italia, curent trifazic
-casa beneficiaza de 3 dormitoare , living si dining , bucatarie 2 bai, 3 holuri , camera tehnica , garsoniera compusa dintr-o camera, bucataria open space si baie.
Vila este construita din caramida Phorotherm de 30 cm cu izolatie de 10cm EPS 100 acoperita cu tigla de ceramica Thondak
-terenul aferent constructiei este de 500mp 100mp drum de servitute. -pozitia casei este una deosebita ferita de trafic dar nu mai departe de 200m de sos. principala. cheltuielile totale ale casei pe timpul iernii sunt mai mici decat la un apartament cu 2 camere la bloc. -in zona sunt toate facilitatile canalizare, gaze, internet, apa, etc, Incalzire: Lemn, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 6, numar loc de parcare: 4, numar bai: 3, suprafata utila: 215, suprafata totala: 500, suprafata construita: 250, anul constructiei: 2012

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play