Acest anunt nu este activ

Vand vila in Cisnadioara

133.000 EUR
Valabil din 18.10.2016 11:39:44
Descriere

Vand vila constructie 2009, in Cisnadioara la 10 km de municipiu Sibiu si 30 km de statiunea Paltinis. Imobilul este decomandat si compus la parter dintr-un living de 62mp, cu iesire la o terasa de 32mp, o bucatarie mobilata, un ding, un dormitor, baie cu cada jacuzzi, un hol care face legatura cu magazia de depozitare respectiv garaj. Livingul este cu semineu functionabil si cu un randament de incalzire foarte bun, iar accesul la etaj se face din living prin scari executate din stejar masiv. Astfel etajul este compus dintr-un hol din care se face intrarea in camere si baia de serviciu prevazuta cu cabina de dus. Pe langa hol si baia de serviciu, etajul mai este prevazut cu doua dormitoare spatiose din care se poate face iesirea pe o terasa de 16mp, respective dormitorul matrimonial de 28mp cu dressing de 16mp, baie proprie cu cada jacuzzi, si o terasa de 32mp cu o panorama superba asupra muntilor Fagaras si cetatii din Cisnadioara.Vila este amplasata intr-o zona turistica deosebita.
Accesul in pod se face din hol prin scara rabatabila sau de pe terasa.
Dotarile vilei sunt de ceea mai buna calitate cum ar fi iluminatul din living care se aprinde si se stinge cu ajutorul telecomandei, gresie, faianta, parchet venghe, CT pe lemne, usa termopan la intrare si usi din lemn masiv la interior, geamuri termopane, curent electric monofazat, canalizare prin fose septice, internet , telefon si TV Digi.
Suprafata terenului este 452mp, suprafata construita 376mp iar ceea utila este de 282 mp. Merita vazut.


, Incalzire: Lemn, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 6, numar bai: 3, suprafata utila: 282, suprafata totala: 452, suprafata construita: 376, anul constructiei: 2009

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Apple Google Store iTunes Google Play