Acest anunt nu este activ

Sect 4- la doar 2 minute de mers pe jos fata de metrou Dimitrie Leonida

130.000 EUR
Valabil din 28.09.2016 19:40:26
Descriere

Bucuresti, sect 4, la 2 minute de Metrou Dimitrie Leonida - Vila individuala P+1+M (150mp), formata din 3 dormitoare, living, 3 bai, bucatarie inchisa, spatii depozitare, constructie 2016 din caramida Porotherm pe cadre din Bbeton armat, placi armate peste parter si etaj 1. Acoperis din tabla 0,5 cu jgheaburi si burlane. Ferestre Tripan Rehau cu 6 camere stejar auriu. Pereti interiori din caramida de 12cm. Apa curenta, canalizare, gaze. Bucatarie inchisa (la cererea clientului sa poate lasa open space). Finisaje de lux la alegerea cumparatorului. Curte amenajata, totul la cheie. Curte individuala 180mp. Loc de parcare.
Pentru o identificare mai usoara pe harta, va sugerez sa cautati strada Ion Pechiu din sectorul 4, care se termina exact in vila noastra. In acest moment, vila este la rosu pe interior, iar pe exterior la gri, tocmai pentru ca cel care cumpara sa isi poata alege finisajele, respectiv culoarea pe exterior. Din momentul semnarii unui antecontract cu un avans de 20%, totul (casa+curte) se preda la cheie si racordata la toate utilitatile intr-o luna de zile. Am alocat un buget generos pentru finisaje : gresie, faianta, parchet, usi, in asa fel incat clientul sa isi poata alege materiale si aspectuoase si de buna calitate. In fotografii veti gasi inclusiv proiectii 3D ale casei si ale impartirilor pe incaperi.

Pentru orice alte detalii suplimentare, va stau la dispozitie oricand.


, numar etaj: 3, numar camere: 5, numar loc de parcare: 1, numar bai: 3, suprafata utila: 150, suprafata totala: 180, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play