Acest anunt nu este activ

Proprietar Vila Magurele-Ilfov

79.000 EUR
Valabil din 20.10.2016 08:37:16
Descriere

Proprietar ofer spre vanzare vila in orasul Magurele- Dumitrana avand regim P+M construita in anul 2008 pe un teren in suprafata de 500 mp cu amprenta la sol de 100 mp la pretul de 79.000 euro.
Parterul este finisat si dispune de living, dormitor, bucatarie, baie si hol cu suprafata utila de 80 mp. Incalzirea se face prin centrala electrica si soba de teracota cu un design deosebit, dispusa intre living si dormitor.
Mansarda este compusa din 3 dormitoare, baie si hol, aceasta fiind in stadiul "la gri" ( tencuiala si instalatie electrica).
Vila este construita pe cadre din beton armat, caramida porotherm, tabla tip lindab, termopan mahon de calitate superioara, izolata cu polistiren iar curtea este amenajata, dispune de un garaj tip din beton, are acces la 2 drumuri ( unul de servitute), zona fiind linistita, formata din case noi construite.
Beneficiaza de utilitati precum apa, curent trifazic, fosa, existand de asemenea posibilitatea racordarii la reteaua de gaze existenta stradal.
Accesul la mijloacele de transport in comun ( Ratb, Maxi) este lejer, circa 30 min. cu auto pana in zona centrala a capitalei.
Varianta la schimb a vilei cu apartament 2 camere in zona ( Magurele) sau cartierul Rahova plus diferenta., Stadiul constructiei: Gri, suprafata utila: 160, suprafata totala: 500, Accept schimburi

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Apple Google Store iTunes Google Play