Acest anunt nu este activ

Casa Individuala - Remetea Mare - Ocazie!

90.000 EUR
Valabil din 23.02.2017 11:30:16
Descriere

Evolution Imobiliare va ofera spre vanzare casa individuala de tip P+1, situata in localitatea Remetea Mare, la aproximativ 13Km de Timisoara.
Casa are o suprafata utila de 115Mp la parter si inca 115Mp la etaj, fiind structurata astfel:
Parter: - living mare de 80Mp, bucatarie, baie, terasa de 20Mp;
Etaj - 3 Dormitoare, baie.
Casa a fost finalizata in 2007, iar la constructie s-au folosit materiale de calitate, cum ar fi caramida Porotherm de 38, termopane, parchet laminat; gresie si faianta ce trebuie montate.
Acest imobil a fost construit pentru a se locui in el si nu pentru investitie, suma de bani investita fiind mult peste pretul de vanzare.
Toate utilitatile (gaz, curent etc) sunt la poarta, iar strada este asfaltata.
Suprafata terenului este de aproximativ 550Mp, casa fiind amplasata foarte bine, langa benzinaria Lukoil, foarte aproape de soseaua principala, strada pana in fata casei fiind asfaltata.
Sunt cumparate atat toate obiectele de uz sanitar, cat si gresie, faianta, si chiar mobila, care se regasesc in pretul cerut, montarea acestora fiind negociabila; in rest casa este finalizata, zugravita etc, se poate locui intr-un timp scurt in ea.
Frontul stradal este de 33m.
Merita vazuta!

Pret 90.000 Euro usor negociabil!
, numar etaj: P+1, numar camere: 4, numar loc de parcare: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 230, suprafata totala: 550, anul constructiei: 2007

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play