Acest anunt nu este activ

Casa de vanzare – Domnesti (Ilfov) la cheie

88.000 EUR
Valabil din 28.11.2016 07:41:09
Descriere

Cumparati direct de la PROPRIETAR !!! fara comisioane !!!

Proprietar, vand casa individuala, situata in Domnesti, pe str. Zefirului, la 10 min de intrarea in Bucuresti. Casa are suprafata utila totala de 250 mp desfasurati pe parter, etaj si mansarda. Zona este caracterizata de case si vile noi construite in ultimii 10 ani. Accesul catre proprietate este foarte bun si se face pe drumuri pietruite sau asfaltate.

Amprenta casei este de 85 mp, situata pe un teren de forma dreptunghiulara cu deschidere generoasa si suprafata totala de 500 de mp.
Parterul casei este complet decomandat si este compus din: living tip open space, bucatarie cu spatiu tehnic (pentru centrala termica si masina de spalat rufe) grup sanitar de serviciu sau debara, 1 dormitor spatioas si luminos (geamuri inalte cu pervaze joase).
Primul etaj este de asemenea complet decomandat si este compus din : 3 dormitoare foarte spatioase si luminoase si o baie principala foarte spattioasa.

Mansarda este de tip open space si beneficiaza de geamuri mari care ii confera luminozitate sporita iar datorita suprafetei de aprox. 70 mp utili poate fi amenajata/compartimentata in minim 3 dormitoare spatioase. Are prevazuta baie principala si spatii de depozitare generoase.

In acest moment casa este finisata in proportie de 100% cu materiale si echipamente de calitate si poseda certificat energetic.
Etapele determinante ale constructiei au fost supervizate in permanenta de un diriginte de santier si putem pune la dispozitia clientului poze facute in etapele din timpul constructiei precum si certificatele de conformitate aferente materialelor folosite.

La exterior sunt amenajate si pregatite: trotuarele, platforma auto, gardul din zidarie si beton, circuitele de iluminat.
Casa se preda finisata inclusiv cu pereti si tavane vopsite in lavabila de culoare alb, geamuri termopan cu profil REHAU 5 camere, instalatie sanitara, instalatie electrica completa (inclusiv doze, prize, intrerupatoare, tablou electric Gewiss cu sigurante Schneider), instalatie de incalzire si apa calda completa si bransata la toate utilitatie (bransament electric, gaz, apa si canal).

Aspectul intim al casei impreuna cu suprafetele generoase ale interiorului, curtea cu suprafata optima desfasurata in majoritate in fata casei, linistea precum si pozitionarea fata centrul Bucurestiului, califica aceasta casa ca o locuinta usor de intretinut si cu costuri de intretinere minime, perfecta pentru familii cu copii sau tineri la inceput de drum deopotriva.
Pretul de vanzare al casei este de 89000 de euro usor negociabil iar in acest stadiu.
Clientul poate opta pentru AMENAJARE IN FUNCTIE DE PREFERINTE.

Va asteptam la vizionare.

TEL 0733240331, numar etaj: 2, numar camere: 6, numar loc de parcare: 2, numar bai: 3, suprafata utila: 250, suprafata totala: 500, anul constructiei: 2016
Alte caracteristici:

  • Structura rezistenta: caramida
  • Invelitoare acoperis: Tabla
  • Nr. Balcoane: 2

Utilitati:
  • Utilitati Generale: Apa, Centrala telefonica, Fosa septica, CATV, Curent trifazic, Telefon, Gaz, Curent
  • Sistem Incalzire: Centrala proprie
  • Acces internet: Cablu, Wireless

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Apple Google Store iTunes Google Play