Caminul perfect pentru familia ta! Duplex premium, elegant, spatios si luminos!

132.500 EUR
Valabil din 16.07.2018 14:02:00
Descriere

(((UPDATE: 2 case vandute, 2 inca sunt disponibile)))

Oferim spre vanzare la cheie un duplex deosebit, avand un design cu influente mediteraneene, compartimentare excelenta, spatios si luminos (cu utilitatile bransate).
Se discuta direct cu proprietarul, astfel economisiti aproximativ 3000-4000 euro comisionul agentiilor.

Suprafata utila a casei este de 123mp (cea construita de 170mp), la care se mai adauga 2 balcoane si o terasa cu un design deosebit, de 21mp. Suprafata parcelei este de 385mp.

Societatea noastra construieste incepand din 2005, astfel va garantam ca proiectul a fost construit corect, fara nici un fel de "scurtaturi" destul de uzuale la dezvoltatori.

Casele sunt pozitionate intr-o zona linistita, zona Belvedere, in apropierea padurii si a lacului, strada asfaltata. Accesul este facil, atat de pe Strada Principala a Dumbravitei, cat si de pe Centura, casele aflandu-se la 1 minut de Principala.

Constructia beneficiaza de cele mai bune materiale, finisaje si dotari, printre care:

-peretii din caramida Porotherm cu grosime 30cm
-zidul despartiror dintre case este dublu si cu izolatie de polistiren intre pereti
-tigla Bramac
-compartimentarea este foarte buna
-termosistem cu polistiren de 10cm cu coeficient termic excelent
-ferestre foarte mari, cu cea mai buna tamplarie Rehau, avand 7 camere si sticla tripla, 4 anotimpuri. Suprafata vitrata totala a unei casei este de 40mp, deci toate camerele sunt foarte luminoase si prietenoase, fiecare fereastra avand si balcon frantuzesc.
-terasele au un design deosebit si cel mai important lucru in opinia noastra, nu sunt aproape una de alta, ci gandite inca din faza de proiectare ca distanta dintre ele sa fie maxima, astfel incat te poti bucura de intimitate in zona probabil cea mai folosita a casei.
-baile sunt complet finisate si dotate, fiecare dintre acestea fiind dotate si cu bideu (bugetul pentru gresie/faianta a depasit 120 lei / mp)
-incalzirea este in pardoseala, sistem Rehau dimensionat corect, cu automatizare pe fiecare camera, iar baile beneficiaza in plus si de calorifere tip scarita.
-centrala termica Bosch in condensatie
-scara dintre etaje este din beton, iar treptele sunt imbracate in lemn masiv.
-parchet de 10mm calitate superioara.
-usi Porta Doors, intr-un buget de 1000 lei /buc.
-bucataria are si camara, iar in plus exista si un spatiu generos de depozitare sub scara dintre etaje.
-casa este pregatita in vederea montarii sistemului de alarma, a climatizarii in fiecare camera, a intefonului si automatizare poarta acces auto.
-certificat energetic clasa A

Recomandam posibililor clienti sa ne faca o vizita, vom raspunde cu sinceritate (si vom dovedi prin sutele de poze facute pe parcurs) la orice intrebari legate de constructie.
Pretul include TVA (acceptam si credit)

Va asteptam cu drag!, numar etaj: 1, numar camere: 4, numar loc de parcare: 2, numar bai: 2, suprafata utila: 121, suprafata totala: 385, suprafata construita: 170, anul constructiei: 2018

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play