Caminul perfect pentru familia ta! Duplex premium, elegant, spatios si luminos!

129.900 EUR
Valabil din 17.04.2018 13:38:00
Descriere

Oferim spre vanzare un duplex deosebit, avand un design cu influente mediteraneene, la cheie, compartimentare excelenta, spatios si luminos. (4 case disponibile, cu utilitatile bransate)
Se discuta direct cu proprietarul, astfel economisiti aproximativ 3000-4000 euro comisionul agentiilor.

Suprafata utila a casei este de 121mp (cea construita de 170mp), la care se mai adauga 2 balcoane si o terasa cu un design deosebit, de 21mp.

Avem disponibile doua case cu teren aferent in suprafata de 380mp, la pretul de 132.500 euro cu TVA inclus si de asemenea, avem disponibile si 2 unitati identice, cu teren aferent de 335mp, la pretul de 129.900 euro cu TVA inclus.

Societatea noastra construieste incepand din 2005, astfel va garantam ca proiectul a fost construit corect, fara nici un fel de "scurtaturi" destul de uzuale la dezvoltatori.

Casele sunt pozitionate intr-o zona linistita, in apropierea padurii si a lacului, strada asfaltata. Accesul este facil, atat de pe Strada Principala a Dumbravitei, cat si de pe Centura, casele aflandu-se la 1 minut de Principala.


Constructia beneficiaza de cele mai bune materiale, finisaje si dotari, doar de la marci premium, printre care:

-peretii din caramida Porotherm cu grosime 30cm
-zidul despartiror dintre case este dublu si cu izolatie de polistiren intre pereti
-tigla Bramac
-compartimentarea este optimizata, avand la Parter: Living generos cu spatiu pentru luat masa, bucatarie cu doua intrari, baie, camera tehnica, hol intrare, spatiu depozitare, terasa deosebita; iar la Etaj: dormitor matrimonial, inca doua dormitoare, baie spatioasa, hol, doua balcoane (dintre care unul generos de 8mp)
-termosistem cu polistiren de 10cm, densitate mare, cu coeficient termic excelent
-ferestre foarte mari, cu cea mai buna tamplarie Rehau, avand 7 camere si sticla tripla, 4 anotimpuri. Suprafata vitrata totala a unei casei este de 40mp, deci toate camerele sunt foarte luminoase si prietenoase, fiecare fereastra avand si balcon frantuzesc.
-terasele au un design deosebit si cel mai important lucru in opinia noastra, nu sunt aproape una de alta, ci gandite inca din faza de proiectare ca distanta dintre ele sa fie maxima, astfel incat te poti bucura de intimitate impreuna cu prietenii sau familia, in zona probabil cea mai folosita a casei.
-baile sunt complet finisate si dotate, fiecare dintre acestea fiind dotate si cu bideu (bugetul pentru gresie/faianta a depasit 120 lei / mp)
-incalzirea este in pardoseala, atat la parter cat si la etaj, sistem original Rehau dimensionat corect, cu automatizare pe fiecare camera, iar baile beneficiaza in plus si de calorifere tip scarita.
-centrala termica Bosch in condensatie este inclusa.
-scara dintre etaje este din beton armat, iar treptele sunt imbracate in lemn masiv.
-parchet de 10mm calitate superioara.
-usi Porta Doors (albe), intr-un buget de 1000 lei /buc.
-fiecare casa are camera tehnica si in plus si un spatiu generos de depozitare sub scara dintre etaje, astfel ca nu veti ave, Incalzire: Centrala proprie, numar etaj: 1, numar camere: 4, numar loc de parcare: 2, numar bai: 2, suprafata utila: 121, suprafata totala: 380, suprafata construita: 170, anul constructiei: 2018

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play