Acest anunt nu este activ

Casa,individuala,5 camere,P+1E+pod mansardat,ghencea,prelungirea ghencea

185.000 EUR
Valabil din 18.01.2018 00:19:00
Descriere

Direct proprietar - comision 0
Direct proprietar - comision 0

Vila Individuala: P+1E+Pod este situata in Bucuresti, Prelungirea Ghencea - Drumul Taberei, Sector 5, pe strada Dantelei.

Proprietatea are un teren aferent de 400 mp. Astfel imobilul beneficiaza de o curte generoasa, amenajata cu: gazon, sistem de irigare, sistem de degivrare si terasa acoperita tip pergola unde se poate petrece in intimitate, timpul liber.

Imobilul este racordat si bransat la toate utilitatile orasului : Apa Nova (canalizare si apa curenta) ,energie electrica (Enel), GDF Suez (gaze naturale).

Configuratia Vilei

5 camere (living, bucatarie, 4 dormitoare, 3 bai, camera tehnica)
Pod mansardat: 89 mp - Open Space (se pot amenaja inca 2 camere+baie)
Suprafata totala: 270 mp
Suprafata totala teren : 400 mp
2 locuri de parcare

Imobilul beneficiaza de finisaje de top (premium)

- maramura/granit
- piatra naturala
- fier forjat
- tamplarie PVC Salamander - Tripan; 7 camere (Madrugada Oradea)
- incalzire in pardoseala


Constructia a fost supravegheata de Ing. Ghincioiu Lorel, viitorului beneficiar i se va pune la dispozitie CD cu pozele fazelor de constructie si Cartea Tehnica a constructiei.

Zidurile exterioare: caramida Porotherm de 30 cm si cu o termoizolatie de polistiren de 10 cm, beneficiind astfel de un confort termic ridicat si costuri reduse la intretinerea proprietatii.

Vila este situata intr-o zona rezidentiala linistita, cu vegetatie, accesul se face printr-un drum privat inchis cu porti automatizate.
Accesul la mijloacele de transport in comun este facil, la 50 de metri este statia RATB a autobuzului 185, iar autobuzele 122, 105, 385 se regasesc la statia RATB Ghidiceni, si la mai putin de 15 minute de mers pe jos este situata statia de metrou Raul Doamnei. In imediata apropiere sunt scoli, gradinite, LIDL, Mega Image, Profi, Auchan.

Bucuresti sector 5, numar etaj: 2, numar camere: 5, numar loc de parcare: 2, numar bai: 3, suprafata utila: 207, suprafata totala: 400, suprafata construita: 281, anul constructiei: 2017
Utilitati:

  • Utilitati Generale: Apa, Canalizare, Curent, Gaz
  • Sistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprie
  • Acces internet: Fibra optica, Cablu

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play