Acest anunt nu este activ

Vila tip duplex, 4 camere si 178mp curte libera

95.000 EUR
Valabil din 16.12.2016 11:17:13
Descriere

Va invitam sa descoperiti o vila tip duplex in cadrul unui ansamblu rezidential cu o arhitectura aparte, acest concept ofera viitorilor rezidenti numeroase avantaje: spatii locative generoase al caror confort este sporit de zona linistita in care proiectul este amplasat, contorizarea individuala a utilitatilor, beneficiul de a dispune de un loc de parcare precum si accesul facil catre: mijloace de transport si supermarketuri din vecinatate, clinici medicale, piete etc.
Vila dispune de 4 camere si curte proprie foarte mare, situata la 200 m de Soseaua Oltenitei, foarte aproape de marile centre comerciale din zona (Sun Plaza Mall, Cora, Auchan, Metro, Lidl, Mega Image).
Regimul de inaltime este P+1 etaj+Pod, are o suprafata utila de 110 mp si curte individuala de 178 mp. Locuinta este formata la parter dintr-un living spatios, baie, bucatarie inchisa, iar la etaj avem 3 dormitoare, o baie si un balcon. Podul este open-space si are o suprafata de 37 mp.
Locuinta beneficiaza de toate utilitatile si dispune de: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare in bai.
Finisajele sunt moderne si pot fi personalizate de catre viitorul proprietar.
Pret 95.000 euro TVA inclus!, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 110, suprafata totala: 178, suprafata construita: 128, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Apple Google Store iTunes Google Play