Acest anunt nu este activ

Vila de vanzare in localitatea Sura Mica

58.500 EUR
Valabil din 18.10.2016 11:00:53
Descriere

Oferim spre vanzare vila la iesirea din localitatea Sura Mica catre statiunea Ocna Sibiului, intr-o zona linistita unde te poti bucura zilnic de aer curat, liniste, gradina proprie, casa spatioasa cu compartimentare unica, carport(garaj) pentru masina si loc de joaca pentru copii.

Structura vilei este pe doua nivele cu o suprafata utila de 105 mp, fiind compusa din: bucatarie, dinning, living, trei dormitoare, doua bai, si toaleta de serviciu, trei balcoane, carport, spatiu de depozitare si gradina de aproximativ 425 mp.

Daca este mai avantajos pentru tine sa finisezi in regie propie, fie pentru ca ai cunostiinte in acest domeniu, fie pentru ca doresti achizitia casei pentru investitie si vrei sa o finisezi treptat.

Iti oferim posibilitatea de a cumpara casa la Rosu Plus.

La acest stagiu pe interior oferim conexiunile de apa si canalizare in pivnita, electricitatea in holul de intrare, gaz in bucatarie, internet, telefonie si televiziune, casa pe interior la caramida.

Casa la exterior, este izolata, zugravit in alb, scocuri, ferestrele si usile exterioare din termopan, balcoanele finisate(cu gresie,balustrada din lemn), carport-garaj(copertina fara peretii laterali pentru doua masini), gard din lemn in stil american, alei pentru masina si acces in casa din piscoturi.Constructorul ofera posibilitatea de finantare.

Taxele Notariale Bonus!
, Incalzire: Centrala proprie, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 120, suprafata totala: 425, anul constructiei: 2012

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Apple Google Store iTunes Google Play