Chisoda, 1/2 duplex, constructie 2016

120.000 EUR
Valabil din 26.06.2017 13:22:14
Descriere

Eugene Estate va propune spre vanzare, 1/2 de duplex, an constructie 2016, regim de inaltine P+E, suprafata teren 300 MP, suprafata construita 207 MP, dublu front stradal. Parterul este compus din: living, bucatarie cu camara, baie, hol de acces, camera tehnica, terasa exterioara acoperita, garaj. Etajul este compartimentat astfel: 3 dormitoare, 2 bai, dressing si balcon. Se preda la cheie, cu finisaje si materiale de inalta calitate: usi exterioare si ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan cu 3 sticle, rulouri exterioare de aluminiu, usi interioare din tamplarie de lemn import Germania, gresie, faianta, etc. Curtea va fi amenajata cu gard de beton cu panouri metalice, alee pietonala si platou auto pavat. Momentan stadiul constructiei este la rosu, ceea ce va permite alegerea finisajelor si personalizarea viitorului spatiu locativ. Beneficiaza de toate utilitatile: canalizare, apa, gaz, curent si se afla la o distanta de aproximativ 150 M de asfalt.
Pentru detalii suplimentare sau pentru programarea unei vizionari, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0786180887.
Informatiile tehnice au caracter informativ, ele fiind preluate de la proprietar.
, incalzire: Centrala proprie, numar etaj: P+E, numar camere: 4, numar loc de parcare: 2, numar bai: 3, suprafata utila: 158, suprafata totala: 300, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play