Trimite unui prieten

Trimite

Casa

31 000 EUR
Valabil din 16.02.2019 01:35:27
Specificatii
Stadiul constructiei Gri
Suprafata terenului 233,0 m2
Suprafata utila 194,0 m2
Suprafata construita 224,0 m2
Numar camere 5
Numar bai 1
Anul constructiei 2008
Front stradal 21
Disponibilitate proprietate Imediat
Descriere Imobiliare

Constructie P+M, avand o suprafata desfasurata de 233,64 mp si o suprafata utila de 193,85 mp, construita in anul 2008 utilizata ca locuinta si teren intravilan cu suprafata de 197 mp, cu o deschidere de 21,45 ml la strada balastata si pietruita.

Starea actuala a constructiei - definitivata in proportie de 69%( parter 100%; compartimentare etaj 80%; acoperis de lemn fara invelitoare).

Proprietatea este situata in partea de sud-vest a orasului Giurgiu, zona periferica rezidentiala, la cca 1.5Km fata de Giratoriu pe strada Garoafei 27.

Limitarea răspunderii:
Eurobank Property Services, clienţii şi mandatarii comuni ai acesteia comunică următoarele: (i) Aceste date nu fac parte dintr-o ofertă sau un contract şi nu vor fi considerate declaraţii sau fapte. (ii) Nicio persoană angajată de către mandatar (i) nu are autoritatea de a face demersuri sau de a oferi garanţii în legătură cu această proprietate. (iii) Suprafeţele, măsurătorile sau distanţele indicate sunt aproximative. Exceptând cazul când se specifică altfel, chiriile sau cheltuielile specificate nu includ TVA sau impozitul respectiv (iv) Descrierile proprietăţii nu pot fi utilizate pentru a sugera că aceasta se află în stare bună, că are tot conţinutul necesar, nu prezintă contaminări sau că serviciile şi facilităţile funcţionează. Li se recomandă părţilor interesate să deruleze propriile investigaţii.

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Andrei Grecu

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!