Acest anunt nu este activ

casa spatiu comercial + 1,5 ha teren intravilan in vadu crisului si in rate

25.000 EUR
Valabil din 25.04.2017 07:37:18
Descriere

vand proprietate compusa din : o constructie de caramida si piatra cu o suprafata de 130 mp (fost magazin mixt) care poate avea functiuni multiple si anume casa de locuit sau vacanta, pensiune agroturistica,magazin spatiu comercial etc.(in acte figureaza ca si spatiu comercial ).
Are toate utilitatile curent monofazic si trifazic,apa din izvorul propriu,canalizare proprie, WC si baie in interior semnal maxim la telefonia mobila,si acces din sosea asfaltata.De propritate mai apartine si o constructie noua pe fundatie de beton si bustean de brad in suprafata de 100 mp care poate fi folosita ca si depozit,grajd,adapost etc + 1,5 ha (hectare) de teren intravilan,complet imprejmuit.
In ansamblul ei proprietatea poate fi folosita ca si pensiune agroturistica,casa de vacanta sau locuit,tabara de copii,diferite activitati agricole (diverse plantatii,sau cresterea animalelor), activitati recreativ - sportive, echitatie,loc de campare ,magazin satesc etc.
Pretul proprietatii adica constructiile+ terenul intravilan in suprf. de 1,5 ha apartinator constructiilor este de 25.000 euro.
Proprietatea se poate vinde si in rate la intelegere.
De asemenea se poate vinde si separat adica constructia separat sau terenul separat.
Comuna vadu crisului se incadreaza in categoria comunelor cu potential turistic ridicat adica cu punctaj maxim conform anexei nr 9. din ghidul consultativ al programului PNDR. 2016 -2020,cea ce ii confera un avantaj in plus celor ce doresc sa dezvolte acolo o afacere cu fonduri europene.
inf. la tel 0730939391 sau 0734189721., suprafata utila: 230, suprafata totala: 15000

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play