Trimite unui prieten

Trimite

Casă spațioasă, 5 camere, lumină naturală pentru cei care aleg tihna

139 700 EUR
Valabil din 16.09.2019 05:45:06
Specificatii
Stadiul constructiei Finalizat
Suprafata utila 191,0 m2
Suprafata construita 291,0 m2
Numar camere 5
Numar bai 4
Anul constructiei 2017
Numar nivele 1
Locuri parcare 4
Structura de rezistenta caramida
Invelitoare acoperis Tigla
Numar bucatarii 1
Numar balcoane 2
Numar garaje 1
Numar terase 1
Disponibilitate proprietate Imediat
Descriere Imobiliare

Salutare, RE/MAX Joy aici! Vă prezentăm această casă amplasată pe un teren cu suprafața de 539 mp, având regimul de înălțime P+E și suprafața utilă de 191 mp

Casa pe care v-o prezentăm este situată pe strada Gheorghe Barițiu din localitatea Sânmartin, la circa 15 minute de mers cu mașina de centrul oradiei și la circa 5 minute de staţiunile balneoclimaterice Băile Felix şi Băile 1 Mai din arealul localității.

Compartimentarea acestei case este astfel concepută încât o familie să-și poată crea confortul și intimitatea necesare unui trai relaxat.

Parterul este aerisit, foarte luminos datorită geamurilor mari, gândite să creeze o ambianță plăcută.

Sistemul de încălzire este cu pompă de căldură, temperatura este controlată. Beneficiați de încălzire si răcire în pardoseală atât la parter cât și la etaj.

Casa este racordată la utilități, noul proprietar se poate racorda la sistemul de canalizare. Actual se folosește fosă septică.

Proprietatea nu necesită lucrări de subzidire și/sau reparații la zidărie. Nu necesită reparații de inlocuire acoperiș. Țigla se află în stare bună. Nu necesită refacerea dotărilor de instalații sanitare, încălzire, electrice. Nu necesită înlocuire suprafețe vitrate, uși interioare, pardoseli, accese. Curtea se află în stare bună, necesită lucrări minime de amenajare/renovare. Curtea nu dispune de sistem de irigare. Proprietatea dispune de garaj cu 1 locuri și de locuri de parcare în număr de 4.

Este necesară amenajarea a două băi din cele patru și a garajului. Una din băi de placat și de echipat, baia etaj de conectat echipamentele la instalația de apă și curent, iar garajului necesită placarea pe interior.

Recomandăm proprietatea pentru voi, cei care alegeți să trăiți în tihnă, protejați de tumultul și poluarea orașului.

Contactati-ne cât mai repede și vom merge să vizionăm această frumoasă proprietate împreună!

P.S.
Știați că în Sânmartin există o rezervaţie naturală (lacul şi pârâul Peţea care se întinde pe o suprafaţă de 4 hectare) și rezervaţia naturală “Situl fosilifer de pe Dealul Şimleului” din satul Betfia care se întinde pe o suprafaţă de 5 hectare?

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Ovidiu Tau

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!