Acest anunt nu este activ

Casa pantelimon

66.000 EUR
Valabil din 04.10.2016 10:16:59
Descriere

Se accepta prima casa

Casa este situata in zona linistita, aproape de Bucuresti (5 minute cu masina pana la Cora Pantelimon si la 5 minute de mers pe jos pana la MaxiTaxi care va duce din Pantelimon la Obor).

Anul constructiei 2016, spatiu locuibil 90mp, parter plus mansarda, ce poate fi usor transformata in spatiu locuibil pe un teren total de 400mp, totul impartit cat mai spatios si eficient.

Casa cuprinde 3 camere mari plus baie si bucatarie dispuse astfel:

- bucataria este foarte mare utilata cu centrala termica pe gaze si apa curenta

- doua dormitoare dispuse eficient pentru a obtine maximum de spatiu si incalzire (cel de la mijloc are un singur perete exterior si caldura se mentine extrem de bine)

- livingul este deschis si finisat cu gust, separat de bucatarie printr-un hol la fel de spatios. adaugam aici faptul ca am evitat sa construim bucataria deschisa in living si am ales sa le separam printr-un hol, tocmai pentru a delimita spatiul pentru gatit si cel de odihna cat mai agreeabil.

- baia este utilata complet cu cada incapatoare si restul obiectelor sanitare necesare dispuse de asemenea economic din punct de vedere al spatiului insa pastrandu-se volumul armonios.

- mansarda se intinde pe toata suprafata casei si cu usurinta poate reprezenta obiectul unui proiect

Pretul casei este de 66.000 de euro, negociabil, direct de la proprietar.

Nu colaboram cu agentii tocmai in ideea de a evita comisioane inutile din partea cumparatorului. Pentru mai multe detalii si programari pentru vizite, nu ezitati sa ma contactati.

UPDATE : Modelul casei ce urmeaza a fi construita e identic cu cel din pozele de mai jos. A mai ramas una din cele doua case puse spre vanzare si cumparatorul va putea alege si negocia finisajele., Incalzire: Gaz, Stadiul constructiei: Finalizat, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 120, suprafata totala: 400, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play