Acest anunt nu este activ

Casa de vanzare, zona vile Iasi 130mp.+700 mp teren

75.000 EUR
Valabil din 30.09.2016 11:34:55
Descriere

Casa de vanzare direct proprietar, ideal pozitionata la strada principala, asfaltata zona linistita. Imobilul propus spre vanzare este o constructie noua din caramida rezistenta Brikstone* cu placa de beton intre nivele si izolatie interior + exterior de 10 cm, cu un regim de inaltime P+E si fundatie din beton, avand o suprafata totala de 170 mp si utila de 130 mp, proiectata si compartimentata foarte avantajos: la parter avem: baie mica cu geam, cabina de dus cu hidromasaj, sanitare Germania, hol, fereastra din caramida de sticla ce ofera o lumina naturala, scara interioara cu mana curenta din lemn si fier forjat ce ofera spatiu de depozitare, bucatarie spatioasa dotata cu geam si usa cu iesire pe terasa de aproximativ 20 mp placat cu gresie de calitate ce rezista la inghet si temp ridicate, cu un acces spre camera tehnica; living open space cu parchet rezistent la trafic comercial intens grosime de 12 mm HDF clasa 33, ferestre si usi din termopan- tripan cu 3 foi de sticla pentru protectie solara SOLAR 4S, termica LOW-e si izolare fonica superioara; doua terase, trotuar si o curte open space. Etajul este desfasurat astfel: 3 dormitoare, hol, o baie mare cu cada rectangulara 6 duze hidromasaj, un dresing in camera matrimoniala si doua balcoane din beton acoperite cu gresie si gardut de fier forjat. Acoperis Bilka* calitate superioara in 2 ape cu lucarna si sistem de scurgere a apei; Ca utilitati avem: usi ultramoderne wenge din lem cu insertie din sticla, gresie si faianta de calitate, instalatie sanitara, sanitare Germania, tencuiala si gletul mecanizate, fosa septica; Ca teren avem o suprafata totala de 700 mp din care 530 mp pot fi folositi pentru curte si gradina; casa este imprejmuita de un gard cu baza din beton. Strada asfaltata si drum privat.
Produse de calitate superioara folosite la finisaje.
Casa se preda in stagiul in care se afla; Pretul de 75.000 EURO. Aveti atasat planul compartimentari parter+ etaj mentionez ca la etaj se afla doar o singura baie iar in camera matrimoniala este dresing!

Casa se afla in cartierul Dancu la strada asfaltata, pentru mai multe informatii si vizite va rugam sa ne contactati. Pret: 75000 Euro., suprafata utila: 130, suprafata totala: 700

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play