Casa de vanzare in Santandrei, Bihor

130.000 EUR
Valabil din 13.10.2017 11:06:04
Descriere

Casa de vanzare in Santandrei, Bihor

Imobil situat in Santandrei construita in anul 2010 pe o suprafata de teren de 500 metri patrati in regim duplex, dar unite intre ele si constituita ca si o casa familiala, generoasa pretabila si pentru doua famili.

Suprafata construita a casei este de 178 metri patrati, suprafata utila fiind de 150 metri patrati.

Imobilul se afla in zona rezidentiala noua a localitatii Santandrei in zona Primariei, construita intr-o maniera deosebita cu materiale si structura de exceptie bine gandita din stadiu de proiect si pana la finalizare.

Intrarea in imobilul cu doua intrari stradale, hol de intrare, living mare generos cu usa de separare, bucatarie separata, 2 bai si 5 dormitoare/camere, cu 2 iesiri separate in terasa/curte.

Spatiul generos de terasa amenajat cu mobilier de terasa, curte cu gazon si plante ornamentale, pivnita, loc de grill, etc.

Imobilul este bine definit si gandit din stadiul de proiect, utilitatea casei de asemenea, fiecare spatiu utilizat si exploatat, zona aleasa pentru construirea casei este o zona exclusiva a localitatii, liniste deplina, multa verdeata, etc.

Matariale si finisajele sunt de buna calitate, in interior usi din lemn masiv stratificat, parchet din lemn masiv de calitate, granit, gresie , faianta, toate acestea punand in valoare imobilul atat la interior cat si la exterior.

Utilitatii complete, apa, canalizare, fantana proprie, 2 centrale pe gaz, izolatie externa cu polisteren grafitat, toate acestea facand consturile pentru incalzire foarte decente.

Pereti constructiei cu caramida Porotherm de 38 cm si izolatie de 10 cm, usi de intrare si usi interior din lemn masiv stratificat, ferestrele de asemenea cu geam termopan, instalatii electrice si termice de inalta calitate, prize exterioare , sistem de irigatie,

Casa se vinde cu mobilierul de bucatarie ( draperii, perdele si garnise) mobilier de baie, si de terasa inclus in pret.

Comision pentru cumparator 0%.

Pretul de vanzare este de 130.000 EURO.

Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numarul de telefon : 0745782494 – Junc Ovidiu., numar etaj: 1, numar camere: 6, numar loc de parcare: 2, numar bai: 2, suprafata utila: 150, suprafata totala: 500, suprafata construita: 178, anul constructiei: 2010
Alte caracteristici:

 • Structura rezistenta: caramida
 • Invelitoare acoperis: Tigla

Utilitati:
 • Acces internet: Wireless, Cablu, Fibra optica
 • Climatizare: Aer conditionat
 • Sistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprie
 • Utilitati Generale: Telefon, Canalizare, Curent, Gaz, Apa

Dotari:
 • Alte spatii utile: Anexe, Dressing, WC Serviciu, Pivnita, Spatiu depozitare
 • Bucatarie: Mobilata, Utilata
 • Mobilat: Complet
 • Electrocasnice: Aragaz, Cuptor microunde, Frigider, Masina de spalat rufe
 • Dotari imobil: Acoperis, Gradina, Curte, Gradina amenajata

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play