Trimite unui prieten

Trimite

CALEA LUI TRAIAN, CASA + TEREN 1804 MP

274 000 EUR
Valabil din 26.08.2019 17:29:20
Specificatii
Suprafata terenului 1804,0 m2
Suprafata utila 200,0 m2
Suprafata construita 249,0 m2
Numar camere 5
Anul constructiei 1972
Locuri parcare 5
Destinatie Rezidential
Numar bucatarii 1
Numar balcoane 2
Numar fronturi 1
Front stradal 16
Acces internet Fibra optica
Podele Gresie,Parchet
Mobilat Nemobilat
Descriere Imobiliare

CALEA LUI TRAIAN, CASA + TEREN 1804 MP

Ramnicu-Valcea, str. Calea lui Traian, nr.75274.000 Euro

FARA COMISION LA CUMPARATORI !O proprietate deosebita prin pozitionare si teren !Amplasata pe principalul bulevard al orasului, in zona urbana, proprietatea iese in evidenta prin suprafata de teren de 1804 mp, unica in aceasta pozitie, ce pleaca de la Calea lui Traian spre padure, cu o panta lina, teren perfect construibil pe toata suprafata.

Deschiderea la strada este de 16 ml, cu suficient spatiu in lateralul actualei case, pentru amenajarea unui drum spre alte potentiale constructii pe partea de spate a proprietatii.

Incadrare urbanistica: L2- Subzona locuinte colective medii, P+3-4, cu procent de ocupare a terenului de maxim 30%.

Casa este construita in anul 1972, avand elemente de rezistenta din beton armat si zidarie caramida. Este dispusa pe S+P+1, cu o suprafata desfasurata de 250 mp. La parter avem un salon mare, bucatarie, un birou si un dormitor. La etaj sunt 3 dormitoare si un spatiu mansardat ce poate fi usor transformat in locuibil.

Arhitectural, un farmec aparte il dau ruperile de nivel pe fiecare etaj si terasele generoase, pozitionate spre strada. Casa poate fi usor adusa la standarde de locuire moderne, structura fiind foarte buna si compartimentarea optima.

Proprietatea poate fi folosita atat rezidential cat si pentru servicii in domeniul educatiei si al sanatatii, cu adresare catre zona urbana in care se gaseste.Va asteptam pentru a vedea pe viu aceasta proprietate deosebita !Marius Statescu

0741.291.810Aceasta oferta este gestionata ca reprezentare exclusiva la vanzare de catre Imo Office Marius Statescu si este deschisa spre colaborare catre toate celelalte agentii imobiliare.

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Statescu Marius

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!