Trimite unui prieten

Trimite

Vanzare/schimb casa 5 camere anvelopata + garaj+ teren-928 mp, stradal Sos.Bucuresti-Alexandria

39 900 EUR
Valabil din 01.07.2019 13:44:47
Specificatii
Accept schimburi da
Suprafata terenului 928,0 m2
Suprafata utila 100,0 m2
Suprafata construita 220,0 m2
Numar camere 5
Numar bai 1
Incalzire altele
Numar nivele 1
Locuri parcare 0
Cod de identificare 4
Descriere Imobiliare

HIXON IMOBILIARE va propune - in exclusivitate- in vederea achizitiei o casa compusa din 5 camere, baie, bucatarie, dependinte, pod in suprafata de 99, 54 mp si anexe gospodaresti -112 mp edificate pe un teren de 928 mp.
Proprietatea imobiliara este alcatuita din teren intravilan si constructiile aferente.
Casa se afla in zona centrala din comuna Draganesti-Vlasca, fiind situat la 25 km de Alexandria, resedinta judetului Teleorman. Fata de Bucuresti ( Autogara Rahova) aflandu-se la o distanta de circa 50 km care se poate parcurge in mai putin de o ora cu microbuzul existand linie directa cu program zilnic ( L-D), posibilitate abonament.
Terenul are un potential deosebit fiind situat stradal in Soseaua Bucuresti-Alexandria, drumul national DN 6 /E 70 cu o deschidere de 44, 72 ml atat in drumul national/european dublata de o deschidere de 44,98 ml in secundar, in drum stradal, asfaltat.Ideala oportunitate investitie datorita pozitionarii si dublei deschideri ( ambele in suprafata de peste 40 m) fiind pretabil pentru restaurant, magazin, service, vulcanizare, variante).In egala masura proprietatea fiind potrivita ca locuinta pentru una sau mai multe familii.
Drumul european E70 este un drum european de clasa A
Casa dispune de camere inalte ( 2,7 m) , constructie caramida din 1962. A fost (in exterior) renovata si reconsolidata in anul 2002 fiind anvelopata si dispunand de ferestre tip termopan ( nuanta maro de calitate superioara) cat si rulouri exterioare aluminiu-maro. Acoperis tabla grosime 0,45 mm, bine conservat.
Finisajele interioare constau in parchet in camere si pardoseli din gresie in baie, bucatarie si hol. Peretii din baie si bucatarie sunt placati cu faianta iar cei din camere dispun de zugraveli . Dispune de un aparat de aer conditionat-Vortex.
Proprietatea este racordata la reteaua urbana de electricitate, apa si canalizare.Dispune si de instalatie separata pentru gaze care a fost trasa dar deocamdata incalzirea se face cu centrala pe lemne. Dispune de 10 calorifere noi din otel dar s-au pastrat si sobele de teracota, incalzirea fiind posibila in ambele variante. Totodata dispune si de 2 boilere racordate la reteaua electrica cat si de hidrofor.
Proprietatea dispune de curte spatioasa cu anexe gospodaresti si garaj, gradina cu zarzavat si pomi fructiferi. Terenul aferent mare, liber va ofera variante multiple de folosire.Se mai pot construi in functie de preferinte alte cladiri cum ar fi: casa/e, garaj/e, depozit/e, variante.Configuratia terenului permite independenta fiecarui propietati. Sau daca nu doriti acest lucru va ofera posibilitatea de a avea o gradina + livada sau chiar o sera proprie, ce vine in completarea unui stil de viata sanatos.
Proprietatea se afla atat la vanzare cat si la SCHIMB cu apartament de 2 camere, confort I in sector 4 sau 5, exclusiv in zona civilizata cu proximitate mijloace de transport in comun.In functie de apartament se poate oferi si diferenta.
Situatie juridica clara, acte la zi.

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    HIXON IMOBILIARE

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!