Calea Sagului, apartament de tip samantha, central termica proprie

92.000 EUR
Valabil din 19.06.2017 15:31:35
Descriere

Eugene Estate va propune spre vanzare un apartament de tip samantha cu 5 camere, decomandat, confort I, cu o suprafata utila de 130 MP, situat la etajul 4+5, intr-un imobil curegim de inaltime P+5E. Apartamentul are urmatoarea compartimentare: la etajul 4: doua dormitoare,bucatarie cu debara, baie cu geam, balconinchis in tamplarie PVC cu geamtermopan, hol de acces, terasa open space, la etajul 5: doua dormitoare, baie, hol intermediar, balcon inchis in tamplarie PVC cu geam termopan. Beneficiaza de amenajari: usa de accesmetalica, ferestre din tamplarie PVC cu geamtermopan, usiinterioare din tamplarie de lemn schimbate, gresie, faianta, parchet, conducte de apa schimbate, izolatie interioara si exterioara.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 92000 euro sau nemobilat la pretul de 88000 euro.
Confortul termic este asigurat de central termica proprie.
Pentru detalii suplimentare sau pentru programarea unei vizionari, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0786440936.
Informatiile tehnice au caracter informativ, ele fiind preluate de la proprietar.

, incalzire: Centrala proprie, numar etaj: 5, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 130, anul constructiei: 1990

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play