Acest anunt nu este activ

Vand apartament la vila Strand Sibiu.

65.000 EUR
Valabil din 24.10.2016 14:59:51
Descriere

Particular,vand/ schimb apartament la vila( cu curte comuna de 130 m2 cuprinzand spatiu verde, gratar, loc servire masa, etc si loc de parcare in fata), situat pe str. D. Cantemir- zona linistita, cu Casa.
Detalii apartament: situat in curtea interioara cu vedere spre case, et.1, 3 camere( living si 2 dormitoare decomandate), bucatarie si hol, 2 bai si un hol aferent lor, balcon inchis avand si camara, spatii anexe pentru depozitare. Imbunatatiri: usa metalica exterior, aer conditionat, termopane, rolete aluminiu, plase antiinsecte la toate geamurile, izolatie termica exterior, zugravit recent, toate utilitatile.
Evaluat la 65000 de eur, semimobilat si utilat.
Caut sa schimb cu casa locuibila, singur in curte, suprafata mai mare, poate sa fie si duplex dar sa aiba curte proprie libera de min. 100 m2, in Sibiu , zona civilizata. Dupa caz, ofer diferenta de pret, max. 30000 eur.
Oferta este pretabila pentru cei ce vor sa locuiasca la casa dar sa nu fie singuri, e buna si pentru inchiriat deoarece sunt costuri de intretinere mici; pretul zonei este in continua crestere!, numar etaj: 3, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 76, anul constructiei: 2006, Accept schimburi

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play