Acest anunt nu este activ

Vand apartament 110mp utili + 30mp pod

69.950 EUR
Valabil din 13.10.2016 11:22:53
Descriere

Apartamentul este situat in cartier Tilisca, intr-o constructie din 2008, la et 4. Acesta este mobilat si utilat. Beneficiaza de izolatie exterioara, spatiul de depozitare este izolat pe interior, iar acoperisul este si el izolat (izolatie de 10). Orientarea acestuia este SV, fiind astfel foarte luminos si calduros intreaga zi.
Apartamentul este situat intr-un cartier nou, pe o strada izolata de circulatia intensa caracteristica orasului, la 7 min de mers pe jos de gradinita nr 22, cu magazine in apropiere, fiind totodata aproape de centrul orasului; zona B. Este foarte aproape de mijloacele de transport in comun.
Peretii exteriori sunt din caramida, iar cei interiori din rigips cu izolatie de 10. Apartamentul este impartit in doua nivele (intre acestea este izolatie de 10); la primul nivel sunt 60mp si un balcon de 6mp, iar al doilea nivel are 50mp si un spatiu de depozitare de 30mp.
Apartamentul are 2 camere mari (~26mp fiecare) si una de ~13mp, 1 bucatarie mare (~13mp), 2 bai (5, resp. 7mp, un hol mare (~11mp) si unul mic (la intrarea in ap). Ap. dispune de 3 AC-uri cu inverter si 2 tablouri de curent.
PRIMUL NIVEL – inaltimea este de 2.6m
Cum intrati veti fi placut impresionat(a) de pictura in ulei din hol (un cheia-sol stilizat).
Sufrageria este de ~26mp. Momentan este destinata locului de joaca a fiului meu; se poate amenaja dupa propriul gust si tinand cont de nevoile oricarei persoane, fiind un spatiu cu mult potential si foarte bine iluminat natural. Din living se intra in balcon.
Bucataria este mobilata doar cu MDF lucios (toate rafturile si usile au amortizoare) si utilitati Gorenje (hota, frigider, plita, cuptor, masina de spalat vase), precum si masina de spalat rufe cu motor cu inverter si garantie 10 ani. Sunt 7ml de blat de lucru de un alb lucios. Sertarele si usile mobilierului sunt prevazute cu amortizoare.
Dormitorul este de ~13mp, cu un dulap tip dressing pe toata lungimea (si inaltimea) unui perete (5.85 mc) si cu usi cu oglinda. Sertarele sunt prevazute cu amortizoare. Scrisul de pe perete este pictat in culori de ulei.
Baia este de 5mp. Aceasta are cabina cu cada inalta si panou de control (v. foto) si doua animalute care “tin” faianta. Optional, am un dulap cu oglinda care poate fi montat in locul oglizii existente.
In bucatarie si living este tencuit cu Stucco Veneziano.
AL DOILEA NIVEL – sarpanta incepe de la 1.4m si ajunge la 3m.
Se intra intr-un hol de ~11mp. Lustra este cu sensor de miscare; este achizitionata de la IKEA.
Dormitorul are un pat cu noptiere facut la comanda (cu pal dublu, sp. de depozitare si somiera cu pistoane pe presiune) si spatii tip dressing pe doua laturi ale acestuia (in total, 11ml). Separat, am 10 acc. pentru pantofi, care pot fi montate foarte usor (nu le-am pus pentru a nu fi atractia fiului meu) si alte accesorii. Toate produsele (exceptand patul) sunt achizitionate de la IKEA. Iluminatul este cu led-uri tip SMD.
Baia este de ~7mp. Aceasta are o cada cu aeromasaj si hidr, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Mansarda, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 2, numar camere: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 110, anul constructiei: 2008

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play