Trimite unui prieten

Trimite

Piata Noua, bloc nou, 2 - 3 camere, COMISION 0%

92 000 EUR
Valabil din 17.10.2018 13:06:16
Specificatii
Anul constructiei 2019
Descriere Imobiliare

COMISION CUMPARATOR 0%

Dobrogea Imobiliare va propune spre vanzare apartamente de 2 si 3 camere intr-un ansamblul rezidential Zimbrul Residence, cu amprenta la sol de 330 mp, pe un teren de 740 mp, compus din P+7 etaje, cu 4 apartamente pe etaj, 2 spatii comerciale la parter, format in total din 24 apartamente decomandate, cu 2 si 3 camere, cu suprafete generoase, incepand de la 52 mp pana la 85 mp utili, plus balcoane de 4 mp si terase pana la 40 mp, intr-o locatie deosebita unde linistea este la ea acasa.

ZIMBRUL RESIDENCE este situat ULTRACENTRAL, in zona Piata Noua, aproape de mijloacele de transport, cu legaturi spre toate zonele orasului, cu un concept deosebit si finisaje atent alese. Constructia va fi din BCA, izolata exterior cu polistiren de 10 cm si densitate de 80. Accesul la etaj va fi cu lift. Apartamentele se predau LA CHEIE, cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, usi interioare, parchet, gresie, faianta, usa metalica si obiecte sanitare la cele mai inalte standarde de calitate.

Cumparatorii au posibilitatea de a alege compartimentarea imobilului, iar pentru cei care opteaza sa-si achizitioneze apartamentul la alb pretul se va negocia. Demisolul va dispune de locuri de parcare V.I.P care se vor achizitiona optional, iar pretul va fi de 7000 euro/ loc, sau la pretul de 3000 euro loc de parcare in exterior.

Apartamentele se pot achizitiona si cu credit imobiliar chiar din faza de contructie, cu un avans de 15% din valoarea imobilului, ansamblul rezidential urmand sa se finalizeze in Aprilie 2019.

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Alexandra Maxim

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!