Film prezentare!! Imobil in vila, constructie noua, finisat

43.800 EUR
Valabil din 24.06.2017 11:50:45
Descriere

Comision cumparator: 0 %

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un apartament in vila, de trei camere, situat in Brasov, localitatea Sanpetru.
Vila este constructie noua, integral finisata, executata dupa normele UE, din caramida pe structura de rezistenta din beton armat, cu izolatie externa termosistem si dispune de izolatie fonica.
Apartamentul este structurat pe o compozitie decomandata, ce se desfasoara pe: trei camere, bucatarie, baie, balcon, terasa si loc de parcare rezervat.
Locatia caracterizata de spatiu verde generos si zona nepoluata, respectiv in vecinatatea rezervatiei naturale Dealul Lempes completeaza acesta oferta.

Film prezentare:
https://www.youtube.com/watch?v=7AOTJMMY4cQ

Constructie executata dupa normele UE din caramida Porotherm pe structura de rezistenta din beton armat . Are izolatie externa termosistem .Tavanul este de tip LEP cu o foarte buna izolatie fonica si termica.Acoperisul este in doua ape ,cu geamuri tip Vellux la mansarda si este acoperit cu tigla Bramac. Geamuri termopane,centrala termica pe gaz de 24 kw . Dispune de doua balcoane spatioase de 8 mp fiecare .

Se ofera conditii avantajoase.

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2% din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

Detalii:
www.ascendentimobiliare.ro

Reprezentare Exclusivitate ASCENDENT IMOBILIARE, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 1, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 60, anul constructiei: 2010

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play