Acest anunt nu este activ

Apartament nou, 3 camere, zona Tg Cucu-Podu de Fier

87.900 EUR
Valabil din 11.10.2016 14:30:17
Descriere

Apartament nou, de vanzare, 3 camere, in suprafata de 73.5 mp utili + terasa de 8.9 mp, situat in zona Spitalului Pascanu, la 5 minute de mers pe jos pana la intersectia din Podul de Fier, fiind foarte aproape de scoli si gradinite, la pretul de 87.900 Euro.

Intregul complex rezidential are un regim de inaltime mediu, de doar 4 niveluri, iar proprietatea scoasa la vanzare este la etajul 1, constructie ce se va finaliza in luna septembrie a acestui an, construit pe cadre de beton armat si caramida porotherm, termoizolatie dubla. Apartamentul dispune de amenajari ca gresie, faianta, parchet, usi interioare moderne, ce se vor alege de catre cumparator, centrala termica prin condensare, sistem de climatizare, rulouri din aluminiu. Datorita spatiului eficient comaprtimentat, apartamentul este impartit intr-o zona de zi: living si bucatarie cu iesire pe terasa si o zona pentru dormit compusa din 2 dormitoare si 2 bai. Viitorul proprietar beneficiaza de loc de parcare GRATUIT. Accesul in complex, se face doar pe baza de telecomanda/cheie/apicatie pe telefon, oferind siguranta deplina pentru locatari. Se accepta orice metoda de plata: Cash, Credit Ipotecar, Credit Prima Casa.

Proprietatea se poate vedea oricand cu un telefon in prealabil. Pentru programari ma puteti contacta la numarul 0746 222 244.

COMISIONUL ESTE 0% PENTRU CUMPARATOR., suprafata utila: 73

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play