Trimite unui prieten

Trimite

Acest anunt nu mai este activ pe site!

APARTAMENT 3 CAMERE, ZONA TRAIAN, LANGA SCOALA NR.2

54 900 EUR
Valabil din 31.08.2019 20:27:41
Specificatii
Anul constructiei 1987
Descriere Imobiliare

APARTAMENT 3 CAMERE, ZONA TRAIAN, LANGA SCOALA NR.2

Rm.Valcea, Str. Dr. Hacman, bl. 93, et.454.900 Euro

FARA COMISION LA CUMPARATORI !Ideal pentru o familie cu copii, la 2 pasi de scoala si liceu !Va propunem un apartament de 3 camere, 2 bai, 2 balcoane, cu o impartire foarte buna, living de 18 mp cu iesire spre un balcon inchis in termopan si una dintre cele mai mari bucatarii de apartament, cu o suprafata de 10 mp, forma foarte buna ce se preda mobilata si utilata. Dormitoarele sunt bine proportionate, unul dintre ele beneficiind si de un balcon deschis de unde ne putem bucura de spatiu verde dintre blocuri, o oaza de racoare in zilele calduroase.

Apartamentul are 2 bai, recent amenajate cu lucruri de buna calitate.

Confortul termic este asigurat de geamurile termopan si de centrala proprie de noua generatie, eficienta crescuta.

Apartamentul este situat la etajul 4, cu acoperis, intr-un bloc din 1987, o comunitate linistita, scara cu 10 apartamente, bine ingrijita.

Ca zona, imobilul este amplasat langa Scoala nr.2, aproape de cele mai bune licee din oras, avand un acces foarte bun si parcari generoase.Un apartament excelent ce asteapta sa devina al dumneavoastra !

Programati o vizionare!Marius Statescu

0741.291.810Aceasta oferta este gestionata ca reprezentare exclusiva la vanzare de catre Imo Office Marius Statescu si este deschisa spre colaborare catre toate celelalte agentii imobiliare.Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!