Acest anunt nu este activ

Apartament 3 Camere de Vanzare - Bucuresti, Titulescu

73.700 EUR
Valabil din 28.09.2016 15:46:29
Descriere

De vanzare apartament 3 camere, decomandat, situat pe soseaua Nicolae Titulescu.
Apartamentul are o suprafata utila de 66 m.p. (in care este inclusa si suprafata celor 2 balcoane). Se afla la etajul 11 al unui imobil cu 11 etaje si se bucura o priveliste spectaculoasa asupra orasului.
Blocul este reabilitat termic, beneficiaza de etaj tehnic si terasament consolidat. Blocul este renovat si pe interior, beneficiaza de monitorizare video si o scara curata. Liftul este renovat, foarte silentios si urca pana la etajul 11.
Instalatiile sanitare si electrice au fost schimbate. Coloana de apa a blocului a fost recent schimbata asigurand o presiune a apei foarte buna. Baia dispune de aerisire naturala (geam).
Datorita etajului superior, izolarea fonica este foarte buna, fara zgomot stradal.
Apartamentul a fost renovat de curand de catre proprietari. Beneficiaza de aer conditionat, zugravire pe toata suprafata apartamentului, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, interfon. Usile de interior sunt noi iar usa de la intrare este metalica.
Pentru vizionare sunati la 0741310795 - vanzare direct proprietar (fara comision).

, Incalzire: Centrala bloc, Etaj: Etaj 11, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 11, numar camere: 3, numar loc de parcare: 0, numar bai: 1, suprafata utila: 66, anul constructiei: 1977

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play